Olimposta nerede kalınır?

Kodla Büyü

gmaslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar olimposa gidenlerden yorum bekliyorum. Nerede kalınır, denizi hemen mi derinleşiyor? Her sitedeki yorumlara güvenemiyorum. İçinizden gidenler varsa yardımcı olursanız sevinirim.

olympos zateb milli parktir. denize yakin bir mrkan yok. bungalowlar kalma yeri olarak kullailiyor. tavsiye olarak orange pansiyon veya varuna pansiyon olabilir.

normal otel tarzi istiyorsan olympos olmaz da diger koyda bir koy var adini hatirlayamadim orada var.

ben gittim ama hiç beklediğim gibi bir yer çıkmadı. o kadar çok büyütülcek bir yer değil. hatta gittiğimde çok sıcaktı pişman bile oldum "bumudur yani" dedim

Teachnologist' Alıntı:
normal otel tarzi istiyorsan olympos olmaz da diger koyda bir koy var adini hatirlayamadim orada var.

adrasan. olimposa göre daha sakin biryer. eğlence istiyorsan tavsiye etmem, kafa dinleme yeri. olimposun aksine 30-40 yaş arası ve genellikle aileler var. bungalowlar orda da var ama olimpos gibi korunaklı olmadığı için betonarme yapılar da mevcut. ikisinin de denizi aşağı yukaru aynı ama olimposun denizi biraz daha sakin ,ama öyle önemli bir farkı yok. adrasanda bungalow istersen ada butik otel tercih edilebilir. http://www.adaadrasan.com/

olimposa 5-6 arkadaş olarak gideceksin o zaman keyifli olur.nerede kalsan aynı sayılır oraya gittiğinde karar verirsin kalacağın yere yer sorunu olacağını sanmıyorum. müze kart al da git eğer yoksa. biraz mesafe var denize kadar yürüyeceğin, denizin dibinde yapılaşma yok. Gece de arkadaş grubundan gitar çalan varsa sahilde çalarsınız söylersiniz tabi hala yasaklanmadıysa. Mutlaka 1 gece sabahlayın sahilde çok eğlenceli güneşin doğuşunu seyredin...

arkadaşlar olypos ile çıralı sahili bir birine bağlı. isteyen çıralı da kalır isteyen olymposta. olymposta türkmen, kadirin yeri, orange tavsiye edilebilecek pansiyonlar bana göre. çıralı tarafında ise pansiyon fiyatları bira daha uygun. açıkcası amacınız eğlenmek değilse tercih edilecek bir yerde değil haberiniz olsun.kafa dinlemek isteyen çıralı ya da adrasanı tercih edebilir.

geçen sene 2 gün kaldık olympos ta bambu odalar var başka seçenek yok bildiğim kadarıyla ama eşimle pek memnun kalmadık 2 günden sonra kaçtık hemen arabayla

ben geçenlerde kamp çadırı aldım balığa giderken zaten lazım oluyor. seneye yazın elime çadır kentlerin listesini elime alacam bide araç içi buzdolabı şart zaten nerde akşam orda sabah :P

ben olymposa bağlı ilçe de görev yapıyorum adı için geliyorsanız hiç gelmeyin tarih , kafa dinleme için geliyorsanız bire bir bu arada artık eskisi gibi sahilde sabahlamakta yasak ayrıca plaj şemsiyeside . 5 yıldız lık bir tatil olmaz burDAkİ OLsA OLsa hipi bir yaşam tarzı ama güzeldir.

Diyavol' Alıntı:
arkadaşlar olypos ile çıralı sahili bir birine bağlı. isteyen çıralı da kalır isteyen olymposta. olymposta türkmen, kadirin yeri, orange tavsiye edilebilecek pansiyonlar bana göre. çıralı tarafında ise pansiyon fiyatları bira daha uygun. açıkcası amacınız eğlenmek değilse tercih edilecek bir yerde değil haberiniz olsun.kafa dinlemek isteyen çıralı ya da adrasanı tercih edebilir.

hocam çıralı da önerebileceğin yer var mı? anladığım kadarıyla olympos sahilinde gölge bir alan dahi yok. öyleyse çıralı sanki daha mantıklı gibi

Gece saat 1.00 da hayatın bittiği bir mekan. Gittiğime pişman oldum. Canlı müzik adı altında bir tane yer vardı en son gittiğimde.

biltek99' Alıntı:
Adrasan da Protakal bahçesi tavsiye edilir.Mükemmel mekan.Yemekleri süperdir.
hocam portakal bahçesinde nasıl kaldınız? oda kahvaltı mı yarım pansiyon mu acaba? aradığımda kahvaltının açık büfe olmadığını ve akşam yemeği için tek çeşit yemek çıktığını söylediler de..

Olimpos' ta Eski Yeni Pansiyon. Canlı müzik de var. Geçen yaz kahvaltı ve akşam yemeği dahil kişi başı 40 TL' ydı. Ama Olimpos' ta sahil pek iyi değil.

poet' Alıntı:
biltek99' Alıntı:
Adrasan da Protakal bahçesi tavsiye edilir.Mükemmel mekan.Yemekleri süperdir.
hocam portakal bahçesinde nasıl kaldınız? oda kahvaltı mı yarım pansiyon mu acaba? aradığımda kahvaltının açık büfe olmadığını ve akşam yemeği için tek çeşit yemek çıktığını söylediler de..

Biz 2009 yılında kalmıştık.Yarım pansiyon tercih ettik.Kahvaltı ve akşam yemeği gayet güzeldi.Sanırım tek çeşit derken sizin arzunuza göre Et,Tavuk,Balık seçeneklerinden biri akşam için hazırlanmasını kastetmişler.Tabiki ana yemeğin yanında ayrıca çorba sıcak soğuk salata vs açık büfe şeklinde sunuluyordu.Ancak yakın zamanda nasıldır bilemiyorum.

Olimposun denizi muhteşem ama birden, kıyıya çok yakın derinleşiyor ve çok taşlı ( antalyada genelde aynı side hariç) tam bir sefalet, denize girmek için yürü yürüüü yürüü yol bitmiyor, duş için, denize akan bir su var buz gibi girebilirsen oraya giriyorsun, yoksa aynı yolu öyle tuzlu tuzlu yürü yine zor.. ama doğası muhteşem kayalıklar dağlar arasında buz gibi bir su.. görmek lazım ama ben bir daha tercih etmem diye düşünüyorum..

2002-2007 yılları arasında hersene gittim sheriff te kaldım en çok memnundum ama en son gidişimde artık gelmiycem doğal yapısı bozulmuş diye düşündüm en güzel alternatif ise adrasan ve kelebekler vadisidir.

BBNET
Geri