Hocam buradaki görseller sadece öğrencinin sınava nasıl gireceğini anlatmış gibi geldi bana. Biz ilk defa soru nasıl hazırlıyoruz, kafam karıştı biraz
Hocam buradaki görseller sadece öğrencinin sınava nasıl gireceğini anlatmış gibi geldi bana. Biz ilk defa soru nasıl hazırlıyoruz, kafam karıştı biraz
ayarlayabiliyorsunuz hocam. isterseniz mail adreslerini de toplayabiliyorsunuz katılımcıların.Google forms da süre ayarlayabiliyor muyuz? Cevaplama süresi olsun istiyorum. Ben baktım ama göremedim
Cok ayip. Atilma diyelim adminin demokrasi kilici diyelim malum tek adam donemi
şartlı tahliye diyorsun
Google Forms ve Quiziz kullandım çok güzel araçlar ancak soru hazırlaması çok zahmetli. Her gün 80-100 hazırlayacağım o nedenle daha basit bir araç yok mudur?
Pdf yi direk test yapabilen, eba yaprak testteki gibi. Pdf yi yüklesem ve cevap anahtarını girsem, bana direk link verse. Çok mu şey istedim
habib ocak hocanın kaç tane hesabı var forumda bilmiyorum, forumda popüler olduğu dönemlerde kendi mesajlarını övdüğü "my computer" hasabını ben bulmuştum arasam bulurum mesajlarımın arasında ama gerek yok. Açıkcası faydalı şeyler yapmış olabilir ama sürekli kendi sitesine hit çekmeye çalışması gereksiz ve sıkıcı, bir arada açtıği başlıklarda sürekli, herkese teşekkür ederek "up" yapardı, arada bunu çakma hesabından yapardı, eğer ekomik kaygı taşıyorsa kendisine nacize yıllardır her türlü zorluğa rağmen siteyi ayakta tutan, adminleri örnek almasını tavsiye ederim. Bbnet bugünlere kolay gelmedi.
hocam ben 13 yıldır siteye üyeyim, sitenin kapalı kaldığı dönemler, sunucu sıkıntıları yaşandığı zamanlar, meb engelleri vs vs her zorluğa rağmen nasıl uğraştığınızı, siteyi tek kuruş almadan ayakta tuttuğunuzu çok iyi biliyorum.BBNET ailesi adına teşekkür ederim hocam
Forum kuralları dahilinde elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu sitenin kurucusu @ghost yıllarca sunucu parasını cebinden ödedi, yine de kimseden 1 lira istemedi. Sitenin hiti artsın diye hiç bir hile yapılmadı. Şimdi de gördüğünüz üzere, azıcık bile olsa kendisini ön plana çıkardığını kimse görmez. Çünkü BBNET hepimizin.
nasıl yapabilir. mail toplama var ama süreyi bulamadım.ayarlayabiliyorsunuz hocam. isterseniz mail adreslerini de toplayabiliyorsunuz katılımcıların.
Google formda FormLimiter ya da benzeri eklentiler var. Onları kuruyorsunuz. Kimi ücretli, kimi formlimiter gibi ücretsiz. Ancak bilgilerinizin güvenliği konusunda da bana göre zaafiyet oluşuyor.Google Forms'da süre olayını bulamadım. Her soru için süre ya da toplam form'a nasıl süre konuluyor?
form limiter eklentisi var onu kurarsanız kişi bazında ve zaman bazında sınırlandırma yapabiliyorsunuz.nasıl yapabilir. mail toplama var ama süreyi bulamadım.