OOOOOOOO. Kaptınız yine zammı!!!!!!

Kodla Büyü

enestar

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
http://ekonomi.haber7.com/is-dunyasi/ha ... mi-mujdesi

Şimdiden artık milletin diline yine düşeceğiz. Habere göre %6 ve enfilasyon farkımız var (nasılsa kağıt üzerinde hep eksi çıkanından). Konuşmalardaki diyalogları görür gibiyim:

- Hocam bi de maaş az diyordun. Al sana zam.
- Hani %3 diyordun. Bak bakan 2 katı zam yapmış.
- Bi de hükümeti beğenmezsiniz. Al sana misss gibi zam.
- Sen yazın yat yat, bi de bu kadar zamn al. Hak mı bu?
- Çalışmadan kazanan bi öğretmenler var.
- Yazık valla. Ekonomi sizin yüzünüzden batıyor.
- Maaş 2.500 olsa %6 oh oh 300 milyon zam yapar (sorun benim matematikte değil, geçen sene yaşadım adam aynen böyle hesapladı)
- Ben de öğretmen olacam valla.
- Ya bi de şikayet etmezler mi?
- Artık ocakta bişiler yeriz senden.
- Bundan sonra yemekler senden.
- BU ADAMLAR SADECE SİZE ÇALIŞIYOR.
- ...

Hadi hayırlı olsun sanal %6 ve gereksiz polemiklerimiz.

hocam bunlar milleti uyutmayı rakamlarla konuşmayı öyleiyi biliyor ki benim gariban vatandaşım da inanıyor bunlara kendi ceplerınden baska bı sey düşünmeyen sözde bakanlar (malum sadece kendilerine bakıyolar baska bı seye baktıkları yok)

Elele verecegiz haber yapan siteleri silecegiz.kizil hackerlardan biri yazin parasiyla bana kurs versin.

yüzde 6 sözü yüzde 6 oy getirir onlara

balyozu kendi ayağına vurur bunlar

habercilerin de pek suçu koca bakanın söylediği sözü napacaklar başka

orda hangi babayiğit çıkıp devletlum 3 artı 3 değilmiydi diyecek.

Öğretmenlerin tek başına bir ağırlığı yok. Hükümet öğretmenleri tamamen gözden çıkarmış durumda. Bir kısmından hiç bir zaman oy alamayacağını çok iyi biliyor. Bir kısmını da ne kadar yerin dibine de soksa oy alacağını biliyor. Öğretmenden kaybettiği 1 oyu diğer vatandaşlardan 10 misliyle geri alıyor.
Tüm çalışan memurları-emeklilerini ve ailelerini hesaba kattığınızda 10 milyona yakın oy potansiyeli var. %3-5-6 zamlardan memnunlar ki fikirleri değişmiyor.

Hala şu hükümeti ve bunların yandaşlarını savunan öğretmenler de var ya. İşte beni deli ediyorlar. Onlara göre eskiden bunuda bulamazdık

BBNET
Geri