Opel Astra 1.4 Twinport LPG uyumu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

2008 Model Opel Astra Twinport'ların LPG uyumu hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Bu araçlar için ne söyleyebilirsiniz.

1.4 motor.

90 beygir.

2 hava yastığı
ABS
2 cam otomatik

20.00 TL

2008 model , 90 binde lpgli modeli ne kadar eder?

2 kapı sacı değişmiş sadece

hocam şu anda gidip geldiğimiz araç bu.Lpg ile uyumu düz yolda sürekli aygaz kullanırsan rampa filan dinlemiyor.Benzinli gibi kaçıyor.Ama bizim günlük gidişimizin yarısı 2 bin metrenin üstünde rakımlı rampalar arasıra gaz yemiyor benzine dayanıyoruz.Konforlu içi geniş çok güzel bir araç.2004 modeli 25000tl civarı

bende 2005 model elegance 1.6 sı var. 1.4 ü hiç kullanmadım ama kasa olarak aynı tek farkı motoru. benimde 2 kapı sacı değişikti. ben 23.500 almıştım geçen sene ocakta.lpgyi kendim taktırdım size fikir vermesi açısından. lpg farkettirir hocam ister istemez uyumluluk konusunu ise opelx diye forum sitesi var ordan daha net bakarsınız ama bence lpg de asıl unsur usta. ustanız iyiyse sıkıntı yaşamazsınız.

Açıklama için teşekkürler.

Elegance modeller daha dolu bildiğim kadarıyla. 4 airbag , 4 cam otomatik vs.

evet hocam en dolusu cosmo onun bir altıdır elegance.8 airbag 4cam otomatik dijital klima far sensörü yağmur sensörü torpito soğutucu vs

Sizinki yeni kasa sanırım.

Classic kasalardan buldum bir tane. 2008 model ama fiyat çok uygun geldi. 20.000 TL diyor.

evet benimki bir üst kasası
fiyatı aslında normal bence hocam 1.4 ler piyasada tutulmayan modelleri classiclerin. 1.6lardır en çok giden ama o kasaların üzerine 2 kasa çıkmasına rağmen hala revaçta. efsane kasa oldu:) 2 kapı sacıda değişmesi eğer içerde ve direklerde boya yoksa sorun değil. fiyatıda 1.4 olması ve kapı sacının değişmesinden dolayı öyle demişlerdir.

hocam bu araçlar 2008 e kadar euro4 ve sonrasında euro5 motor olarak cıktı
euro 4 motorlarda cok uyumlu sorunsuzs ama
euro5 ise motorunuz sorunlar bitmek türkenmez bilmez.

siz şasi numaraısnı verin bakalım euro 4 mi 5mi söyleyim size.

Sahibi plaka ve şasi noyu söylemiyor. Ustaya götürürken öğrenebilirim sanırım. Nasıl anlaşılıyor euro 4 - 5 olduğu?

ozcanikli' Alıntı:
hocam bu araçlar 2008 e kadar euro4 ve sonrasında euro5 motor olarak cıktı
euro 4 motorlarda cok uyumlu sorunsuzs ama
euro5 ise motorunuz sorunlar bitmek türkenmez bilmez.

siz şasi numaraısnı verin bakalım euro 4 mi 5mi söyleyim size.

WOLOTG ile başlayan bir şase nosu var hocam? hangi tip oluyor bunlar?

BBNET
Geri