Evet tarifeler güncellenmiş.
https://www.bimcell.com.tr/Content/248/karma-paketler.aspx
https://www.bimcell.com.tr/Content/248/karma-paketler.aspx
Türk telekom uygulamasını kur hocam. Her hafta bir kez sil süpür ile hediye de veriyor GB-dk vb. TL yükleme için hem TTNet uygulaması hem de bankadan Türk Telekom seçerek TL yüklemesi oluyor. Son seçenek de alışverişe gidince BİM'den yüklemek.Hocam peki TL yükleme ve kullanım takibini nasıl yapıyorsunuz, mobil uygulama vs kullanılıyor mu
Bimcell çünkü taahhüt yok. Her yıl zam yok. Paketler makul.
Ekli dosyayı görüntüle 69891
aynı durumdayım.yıllardır Türk Telekom müşterisiyim. vermiş olduğum taahüt 15 gün sonra bitiyor. Kamu çalışan 20 GB tarifesini kullanıyordum ve 117 TL ödüyordum. mobil uygulamadan bana gelen teklif ise 30 Gb+2000 Dk+1000 sms için 392.7 fiyat demişler, geçebileceğim başka bir teklif yok. bence çok para ve bu kadar int ihtiyacım yok zaten okuldaki ve evdeki interneti kullanıyorum bana 15 gb yetiyordu aylık.diğer operatörlere de baktım onlarda da fiyatlar uçmuş .
bu tarife çok uygun referans olacak birilerini bulmam lazım
bende baktım merak ediyorum amaNETGSM tarifeleri uygun kullanan var mı benimde bir ay sonra taahhütüm bitecek olumlu yorumlar gelirse geçmeyi düşünüyorum.
nasıl bir anlaşma söz konusubu tarifelerle ilgili 2 ay önce cimere öneri yazısı yazdım cevap dün geldi. operatörlerle anlaşma yapılması gerekliliğini vurguladım. Destek hizmetlerinden gelen cevap "Konu ile ilgili GSM operatörleriyle görüşmeler devam etmektedir" yanıtı geldi. İnşallah bir anlaşma sağlanır
yıllardır Türk Telekom müşterisiyim. vermiş olduğum taahüt 15 gün sonra bitiyor. Kamu çalışan 20 GB tarifesini kullanıyordum ve 117 TL ödüyordum. mobil uygulamadan bana gelen teklif ise 30 Gb+2000 Dk+1000 sms için 392.7 fiyat demişler, geçebileceğim başka bir teklif yok. bence çok para ve bu kadar int ihtiyacım yok zaten okuldaki ve evdeki interneti kullanıyorum bana 15 gb yetiyordu aylık.diğer operatörlere de baktım onlarda da fiyatlar uçmuş .
bu tarife çok uygun referans olacak birilerini bulmam lazım
onay sms'i önemli amaMerhaba.
Mart ayında NETGSM'ye geçtim. Anladığım kadarıyla Turkcell vericilerini kullanıyorlar. Bankalardan gelen onay smsleri ile ilgili bir problem dışında sorun yok. Web sayfalarında da söyledikleri gibi; Bankalarla entegrasyon konusunu henüz halledememişler. Benim kullandıklarım: Halkbank ve Yapı kredi onay smslerini alamıyorum. İş bankasında sorun yok. Başka da bir sorunla karşılaşmadım.
Merhaba.
Mart ayında NETGSM'ye geçtim. Anladığım kadarıyla Turkcell vericilerini kullanıyorlar. Bankalardan gelen onay smsleri ile ilgili bir problem dışında sorun yok. Web sayfalarında da söyledikleri gibi; Bankalarla entegrasyon konusunu henüz halledememişler. Benim kullandıklarım: Halkbank ve Yapı kredi onay smslerini alamıyorum. İş bankasında sorun yok. Başka da bir sorunla karşılaşmadım.
Ziraat ve enpara da sorun var mı?onay sms'i önemli ama
Vodafone yeni müşteri bulmak için inanılmaz indirimler yaparken mevcut müşterilerine bindirimler yapıyor. Ben Şubat ayında turkcelle geçtim hemde Vodafone odedigimden daha az paraya daha iyi sartlarlaMerhabalar yıllardır Vodafone u kullanıyorum. Aslında çok memnunum fakat artık tarifeye fazlasıyla para verdiğimi düşünmeye başladım. Bir ayım var taahhütün bitmesine. Bana tavsiye edebileceğiniz operatör ve tarife var mıdır ? Aslında daha çok kalite açısından merak ediyorum. Türk Telekom ya da bim cel çekim gücü nasıl. Turkcel kullanmıştım ama onun tarifeleri de çok ucuz değil.
Ziraat ve enpara da sorun var mı?
Bana aylık 100 dk 1-2Gb internet yeterli. Ucuz bir tarife arıyorum
banka sms problemleri vardı en sonNETGSM tarifeleri uygun kullanan var mı benimde bir ay sonra taahhütüm bitecek olumlu yorumlar gelirse geçmeyi düşünüyorum.
nerede bu kampanya hocam, link var mı?Turkcellw geçtim Kamu 12gb tarifesine 190 TL
nerede bu kampanya hocam, link var mı?