Orta ve Doğru Avrupa En Başarılı Eğitmen Ödülü

Kodla Büyü

ebfo45

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Sevgili arkadaşlar bildiğiniz üzere MEB-Eğitek ve Cisco ortaklığı ile yürüyen Cisco Ağ eğitim merkezi projesi var. Bu proje kapsamında okulum yerel eğitim merkezi ve ben de eğitmen olarak eğitimler veriyorum. Dün aldığım güzel bir haberi sizlerle paylaşmak istedim. Orta ve Doğru Avrupa (Macaristan ,Rusya, Romanya, Türkiye vd ) Bölgesindeki eğitmenler arasında en başarılı ITE eğitmeni seçilmişim. Madem sevinçler paylaşarak çoğalırmış, ben de paylaşayım dedim ayrıca çok sevdiğim ve değer verdiğim birisi de paylaşmamı istedi :) Bu kapsamda 26-28 Mayıs arası Budapeştede düzenlenecek Instructor etkinliğinde ödül alacağım. Bu ödülü hem ülkem hem de Eğitek Akademi adına alıyorum.

Projeler çöplüğü olan ( E-posta projesi, MS öğretmen akademisi, Thinkquest vs vs ) Eğitekin en güzel işleyen projesinin daha iyi yerlere gelmesi tek dileğim.

Ayrıca bu foruma son attığım mesaj olduğunu ve artık BBnetle herhangi bir irtibatımın kalmadığını belirtir(Bazen PM atan arkadaşlar oluyor o sebepten yazdım) hepinizi saygıyla selamlarım. Ayrıca BT öğretmenlerinin norm tayin vb şu dertlerinin de bir an önce çözlülmesi ve selamate kavuşmalarını diliyorum. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı ile yılan bizi soktuğunda vay anam demeyelim. Bu mesele de çok canımı sıkıyor inşallah en kısa zamanda bir çözüm yolu bulunur. Bana Google'dan ulaşabilirsiniz. :)

:alkis: cemal hocam önce telle şimdide burdan tebrik etmiş olayım, başarılarınızın devamını dilerim, selamlar

Cemal hocam tebrik ederim. ALLAH başarılarınızın devamını getirsin. Yolunuz her zaman açık olsun...

şuanda imkansız ama meslekde bize de böyle güzel başarılar elde etmek nasip olur inşallah

Tebrikler, başarılarınız devamını dilerim :alkis:

Burayı bırakma sebebinizi anlayamadım.

Tebrikler Cemal Hocam. Başarılarınızın devamını dilerim.
Forumdan ayrılma sebebini tahmin ediyorum ama yazmayacağım. Belki yanılıyorumdur:)

Tebrikler Cemal Hocam. En azından tivitıra uğrayın arada :) Bizi hepten yalnız bırakmayın...

:alkis: :alkis: :alkis:
Tebrikler Hocam...
(Laf olsun diye Hocam demiyorum. Şanslıyız ki sizden ders alıyoruz.) Allah başarılarınızın devamını erdirsin.

cemal hocam,

3 kişiye saatlerce ders anlatmanın da bi karşılığı varmış demek ki.....

tebrikler hocam....

Allah başarılarınızı daim etsin....

tebrikler hocam
bulunduğumuz ve çalıştığımız ortamları düşünürsek bence büyük bir başarı

BBNET
Geri