mertop' Alıntı:Sayın Hocam.
Tüm listeler ve dağıtım işlemini sağlıklı şekilde yaptım. Ancak sınav listelerini raporlamada bir hata alıyorum.
Rapolama > Listeleri Yazdır > (Sınavı seçiyorum) Sınıf listesi alınacak sınıf YA DA Sınav yeri kontrol listesi seçtiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.
Yardımlarınız ve bu program için teşekkür ederim.
(Programı geliştirme açısından fikirlerimizi dikkate aldığınızı düşünerek bir öneride bulunacağım. Sınava girecek sınıfları ve Sınav Yerlerini tek tek tıklayarak seçmek güzel olmuş. Ancak bunun yanında TÜM SINIFLAR ve TÜM SALONLAR gibi bir buton olsaydı tüm sınıfların gireceği ya da tüm salonların kullanılacağı sınavlarda biraz daha kolaylık olurdu.)
must-i' Alıntı:Öncelikle hocam emeğinize sağlık, sonunda gerekli ayarları yaparak çalıştırabildim.
Hayırlısıyla yarın sınavlar başlayacak. Listeleri şimdiden çıkardım ve göz atma fırsatı buldum. 21 sınıfta yapacağımız sınavlardan 6 - 7 tanesinde şöyle bir sorunla karşılaştım.
1 - Örnek veriyorum.Sınıf 26 kişilik, sınıfa 26 kişi atanmış.Fakat aynı sıra numarası verilmiş öğrenciler var.Mesela 1 1, 2-3 ten iki tane gibi.Son rakam 24 te bitiyor ama sınıfta 26 kişi var.
2 - Ayrıca sadece 11. sınıfları karıştırmak istediğimizde çok sayıda aynı sınıftan öğrenciyi yan yana getirmiş .Seçtiğimiz birkaç öğrencinin yerlerini biz değiştirebilirmiyiz.
Bunlarla ilgili bir öneriniz olabilir mi?
mertop' Alıntı:tekinergun80' Alıntı:Sayın hocam
Herşey yolunda gidiyor fakat listelerde sorun yaşıyorum. Liste yazdır bölümünde dağıtım no ve diğerleri çıkmıyor...
Sayın Hocam....
Dağıtımı yapmadan önce aşağıdaki görselde görünen
1- Yapılacak olan sınav
2- Öğretim yılı
3- Dönem
4- Yazılı no
Bilgilerini girer ve dağıtımı öyle yaptırırsanız size DAĞITIMI YAPILAN SINAV NO veriyor.
Sonra da RAPORLAMA > LİSTELERİ YAZDIR penceresinde "İşlem yapılacak sınav numarası seçin" kısmında doğru numarayı seçerseniz bu bilgiler çıkıyor.
Belki dağıtımdan önce gerekli bilgileri girmemiş olabilirsiniz.
Siz benim yukarıda belirttiğim aşamada sınıfların ve sınav yerlerinin oturma listesini görüyor musunuz? O aşamaya geldiniz mi?
egitimci.' Alıntı:program için teşekkür ederim çok güzel olmuş... benimde birkaç önerim olacak bilmiyorum nasıl olur... dağıtımları seçip çıktı alıyoruz, buradaki dağıtım isimlerini biz belirleyebilsek çok mu sıkıntılı bir durum olur... bunun yanında bir de dağıtımları tek tek silebilir miyiz? böyle bir özellik eklemek kolay olur mu?
bir de olsa da olur birkaç şey var mesela toplu çıktı almak güzel olurdu..
musto44' Alıntı:Programı çalıştırma kısmına kadar her şeyi yaptım. Masaüstündeki OSDP ye tıklayınca aşağıdaki resimdeki hatayı alıyorum. Teşekkürler
phantosos' Alıntı:Sayın hocam, yeni versiyonu da yükledik, elinize sağlık. çok güzel olmuş toplu liste alabilmek. İki sorun var ekteki resimlerde görüldüğü üzere. Öğretmen ismi kısmını çözdüm ama Sınava Giren 9. Sınıflar ve Sınav Yapılacak Ders kısımları boş kalıyor. kodları biraz inceledim ama php konusunda çok bilgim yok. Zahmet olmazsa bakarsanız sevinirim hocam. Teşekkürler, elinize sağlık.
Sorun1:
Sorun2:
die4you' Alıntı:sa hocam öncelikle iyi günler ben proje dosyasını indirdim fakat bu proje dosyasında değişiklik yaptıktan sonra setup proje mi yapacağız yeniden...
Eğer setup proje yapacak isek sizden ricam bu stup projede neler yapıyorsunuz video çekip yayınlarsanız sevinirrimmm..
Şimdiden teşekkürler
must-i' Alıntı:Setup yüklerken hata mesajı alıyorum.
.Net 4.5 Framework, APPSERV yüklü.
Win7 64 bit kurulu bilgisayarda deniyorum.
karakaravan' Alıntı::?: ÖNCELİKLE PROGRAMINIZ ÇÖK GÜZEL OLMUŞ...
FAKAT BİZ SINAVLARI FARKLI DERSLERDEN SINAVA GİRENLERİ YAN YANA OTURTARAK YAPMAK İSTİYORUZ. SİZİN PROGRAMINIZDA SANIRIM SADECE BİR DERSİN YERLEŞİM PROGRAMI YAPILABİLİYOR GALİBA...
nneshe' Alıntı:must-i' Alıntı:Setup yüklerken hata mesajı alıyorum.
.Net 4.5 Framework, APPSERV yüklü.
Win7 64 bit kurulu bilgisayarda deniyorum.
soruna çözüm bulundu mu acaba?