Ortalık toz duman

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan servet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

servet

Aktif Üye
Arkadaşlar şu 4+4+4 muabbetiyele hangi okulun ilk hangisinin orta olacağı hangi okulların olacağı anasınıflarının ne olacağı belirsizlikler devam ediyor
Antalya muratpaşada müdürler toplantısında bilgisayar öğretmenine ihtiyaç olmadığını artık herkesin bilgisayar öğretmeni olduğunu bu yüzden bu öğretmenleri bişeylerle ilişkilndireceğini söylemiş yani herşeye hazırlıklı olun muhtemelen seneye seçmeli olarakta seçilmiyecek bu ders
bu ilişkilendirmeden kasıt ne anlamadım bende tabi sizin bu tarz toplantılarda konuşulanlarla ilgili bir duyumunuz varmı

"artık herkesin bilgisayar öğretmeni olduğunu" bunuda duyduk ya tamamdır artık.

O zaman o toplantının adı müdürler toplantısı olmaz, gerizekalılar toplantısı denir ona... artık herkes bilgisayar öğretmeniymişte onlara ihtiyaç yok muşta ilişkilendirme bu ne ya bu işin tadı iyyice kaçtı.

vay anasını be 4 yıl haybeye okumuşuk :P
herkes bilgisayar öğretmeni olmuş, hayaldi gerçek oldu yani.Googleda en çok aranan kelimelere baksınlar da herkes neyin öğretmeni olmuş görsünler hasbamlar...

"artık herkesin bilgisayar öğretmeni olduğu"....

Vay anasını sayın seyirciler....

Antalya Muratpaşa'daki müdürler mi karar verecek bilgisayar öğretmenlerinin durumunu...

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
Antalya Muratpaşa'daki müdürler mi karar verecek bilgisayar öğretmenlerinin durumunu...
hocam bunlar bişeylerin emareleri onlar üstlerinin emir erleridir yakında bu tür duyumları sizde alırsanız şaşırmayın
1.dersimiz gözden çıkarıldı
2.fatih projesinde görevimiz yok
3.seneye görevlendirmeler iptal olacağı için formatörlük yok
yani bu duyumlar tesadüf olamaz bence.

3-5 geri zekali mudur yukariya ilettiler bu ogrtmenler ikide bir tayin istiyor diye bunlar ciddiye alindi oldu 3yil.kime diyon

servet. azıcık cesaretli ol be kardeşim

iki sığır kafalı müdürün lafına bakma

ben üniversiteyi öğretmen olmak için okudum de

hakkımı, dersimi ve saygınlığımı istiyorum de..

Müdürler toplantısı organlarla ilgili müdür fıkrasının haklılığını göstermiş :puhaha: :puhaha:

tinyamasisurum0' Alıntı:
servet. azıcık cesaretli ol be kardeşim

iki sığır kafalı müdürün lafına bakma

ben üniversiteyi öğretmen olmak için okudum de

hakkımı, dersimi ve saygınlığımı istiyorum de..
hocam oldukça cesaretliyimdir inanın buna
ama mezun oldum olalı bu bölümle ilgili iyi bir gelişme olmadı bakanın söyledikleri ortada yani bazı başka türlü duyumlarda alıyo insan ve ister istemez la biz nolcaz olum noli la diyo ister istemez :puhaha:

Arkadaşlar biraz sizde okullarınızda ağırlığınızı hissettirin. işleri ağırdan alın. bilgisayarlar bozulduğunda (idari bilgisayarlar) 2-3 hafta yapmayın. format atmayın. o zaman idarenin bilgisayar öğretmenine ne kadar ihtiyacı olduğunu anlar. bir müdür bilgisayar dersi yok diye bilişim öğretmenini göndermiş. müdürün dediği "öğretmen gittiğinden beri bilgisayar için dışarıya birkaç bin tl para vermek zorunda kaldım." benim müdürüm her yerede beni över bilişim öğretmeni olmasa okulda işlerin duracağını söyler durur.

TKY ödül töreninde ödül alan okulların kesin bilgisayar öğretmeni vardı. Mansiyon alanlar da(rehberliğe gittiğim okul mesela, bt öğretmeni yok) "anne anne neden benim bir bt öğretmenim yok" diye ağlamaklı gözlerle imrenerek bakıyorlardı. Tabii okuluna öğretmen gelse, kıymetini bilmeyeceği de aşikar. Yine maraba, amele gibi görecek. Fedakarlık olarak yaptığı işleri görevi gibi isteyecek. Sürtüşecek. Orası da kesin.

Arkadaşlar biraz sizde okullarınızda ağırlığınızı hissettirin. işleri ağırdan alın. bilgisayarlar bozulduğunda (idari bilgisayarlar) 2-3 hafta yapmayın. format atmayın. o zaman idarenin bilgisayar öğretmenine ne kadar ihtiyacı olduğunu anlar. bir müdür bilgisayar dersi yok diye bilişim öğretmenini göndermiş. müdürün dediği "öğretmen gittiğinden beri bilgisayar için dışarıya birkaç bin tl para vermek zorunda kaldım." benim müdürüm her yerede beni över bilişim öğretmeni olmasa okulda işlerin duracağını söyler durur.
uymak lazım.

hocam fatih projesinde bizlere yer yok da neden fatih projesinin hizmetiçi kurslarına yanlızca bilgisayar öğretmenlerinin gitmesini istiyorlar. bunlar sadece duyum antalyada formatörlük uzatılmadı sebep 3 ay kısa bir süre idi ve en çok konuşulan olay boş geçen dersler olmasına rağmen herkez kendi okulunda hiç derse girmeden formatörlük yapmaları idi. bence başka okullarda ders var ise bizim arkadaşların oralara an azında 15 saate kadar gitmeleri uygundur.

sonuç olarak formatörlük uzadı vb..

bizim daha meb içinde yapacağımız çok iş var arkadaşlar. teknoloji ilerledikçe de bize ihtiyaç olacak. bilgisayarın ve tabletin olduğu heryerde biz olacağız.

çünkü tabletler yarın rom güncellemesi istenecek. çeşitli sıkıntıları olacak akıllı tahtaya bağlanmayacak bunu çözülmesi gerekecek bunun için teknik servismi çağıracaklar. bizler işimizin iyisi oldukça bize ihtiyaç olacak.

saygılar.

o kişiler müdür se o zaman herkes müdür olabilir. ilkokul mezunlarını müdür yapsınlar.
bilgisayar bilmeyen kişiler herkesi bilgisayar biliyo zannediyo.. öğrendikçe hiç bir şey bilmediklerini anlıyorlar ama bunlar öğrenmedikleri için böyle geri kalmışlar.

bil' Alıntı:
onaylıyorum. biz bilişimciler olmasak okullarda, benim müdürüm de, yardımcıları da kriz geçirir. öğretmenler hiçbirşey yapamaz şekilde ortada kalırlar.
biz aslında öyle kıymetliyiz ki, evet bilmiyorlar ama hissettirmemiz, varlığımızın önemini anlatabilmemiz gerek.

hayatboyu öğrenme genel müdürlüğü ile yaptığımız toplantıda, bilişim derslerinin kaldırıldığını ve düşüncelerini sordum.
hepsi önemini vurguladı ve emir büyük yerden demekle yetindi. bakanımız öyle istiyor dediler.
hayatboyu öğrenmede hollandalı takım liderine sorduğumda sadece MAD diyebildi. adamlar biliyorlar derdimizi.

elbet kıymetimiz anlaşılacak, ama umarım çok geç olmaz, bizim gibi genç, dinamik, zeki bir nesli kaybetmezler!!! :scared:

bakanın iki dudağının arasında geleceğimiz bilişim dersi koyalım dese iş bitecek. o kadar lüzumsuz (en azından bilişim dersinden lüzumsuz) dersin arasında 2 saatlik bilişim dersi koymamak için neden bu kadar direniyorlar anlamıyorum. örneğin bir osmanlıca dersinden daha mı gereksiziz, yoksa nedir :?:

:)))) buna ciddi anlamda güldüm . Bilgisayar öğretmeni ,herşeydir bunu elbette anlayacaklar . Bilgisayar öğretmenleri , diğer öğretmenlerden bir kademe daha ileridedir . Devamlı kendini yenileyen hangi öğretmen vardır . Söyler misiniz bilgisayar öğretmeni dışında ? . O müdürler kimlerdir nerenin müdürleridir bilmiyorum ama çok ayık kafayla sarfettiklerini düşünmüyorum bu sözleri.

bil' Alıntı:

Geri