Ortalık toz duman

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan servet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
crescent' Alıntı:
O zaman o toplantının adı müdürler toplantısı olmaz, gerizekalılar toplantısı denir ona... artık herkes bilgisayar öğretmeniymişte onlara ihtiyaç yok muşta ilişkilendirme bu ne ya bu işin tadı iyyice kaçtı.
bi tane fıkra vardı kim müdür olacak die hatırlamışsınızdır.
o zaman herkeste g....t var herkes müdür müdürlere gerek yok.

ahaha o kadar dediler memur ol. ne uzarsın ne kısalırsın. ne iş yaptığını, ne kadar kazanacağını bilirsin. aha olduk. e bu ne lan?

bilgisayar öğretmenleri 1 hafta iş bıraksın okullar ağlar ulan. lanlı ulanlı konuşmam sizi sevdiğimden yanlış anlaşılmasın.

bilgisayar öğretmenleri 1 hafta iş bıraksın okullar ağlar ulan. lanlı ulanlı konuşmam sizi sevdiğimden yanlış anlaşılmasın.
lanlı ulanlı da olsa bu sıralar sevgiye ihtiyacımız var hocam. de sen sıkıntı yok biz anlıyoz

yuca' Alıntı:
lanlı ulanlı da olsa bu sıralar sevgiye ihtiyacımız var hocam. de sen sıkıntı yok biz anlıyoz

sert yapıyorlar bana, üzüyorlar beni :cry:

herkesin müdürü sizin gibi değil ya. Benim müdürüm benim sistemin omurgasında olduğumun farkında. Saygı duyuyor bana. E ben de çalışıyorum arkadaş. M. Yardımcılarına da arada kaybettikleri eşeği buldurtarak sevindiriyorum. Onlar da severler beni. Az işlerini yapmadım çaktırmadan. Öğretmenler de her geçen gün daha da farkına varıyor. Kendinizi iyi satın gençler ben öyle yaptım. Yazıcı bozuluyor. 3 saat sonra eskisini depodan çıkarıyorum. silip süpürüp veriyorum küsküyü. Arada 1 gün bekliyorum kıymetim biliniyor. ahahah... ımm evet ne diyordum? ders iyidir. olduğu sürece veririm.

Sınıf öğretmeni bir arkadaşım var Balıkesir Üniversitesinden mezun olmuş diplomasında
yan alanı "Bilgisayar Öğretmeni" yazıyor ,muratpaşada demişler çok mu?

kesinlikle herkes bilgisayar öğretmeni artık katılıyorum çünkü daha bugün öğretmenin biri öğrenciyle bozuk bir fare yollamış arızası neymiş dedim "tıkanaklık yapıyormuş öğretmenim" dedi adamlar bilişime yeni terimler bile katıyorlar artık...herkes bilgisayar öğretmeni herkes...

hozgulen' Alıntı:
kesinlikle herkes bilgisayar öğretmeni artık katılıyorum çünkü daha bugün öğretmenin biri öğrenciyle bozuk bir fare yollamış arızası neymiş dedim "tıkanaklık yapıyormuş öğretmenim" dedi adamlar bilişime yeni terimler bile katıyorlar artık...herkes bilgisayar öğretmeni herkes...

:puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha: porçöz kullansınlar...

..
.
Köyün birinde bir çukur varmış ve herkes bu çukura düşerek yaralanıyormuş. Köyün... ileri gelenlerinden 3 kişi toplanmış.
Birincisi:
-Çukurun yanında bir ambulans beklesin hastahaneye çabuk yetiştiririz. Demiş.
İkincisi:
-Çukurun yanına bir hastahane yaptıralım düşenlerin hastahaneye yetişmesi zaman almaz demiş.

Sıra Temele gelmiş:
-Sizde hiç akıl yok demiş: bu çukuru kapatalım hastahanenin yanına bir çukur açalım demiş.

yaw adam demiş işte fare tıkanıklık yapıyor, eğer o adam bilmemiş olsaydı, farenin kanaması var derdi :mrgreen: bu da antalyadaki müdürlerin haklı olduğunu bize gösterir.

daha önce de söylemiştim bu tip başlıkları okumak çok hoşuma gidiyor :) heyecanlı oluyor yapacak bişi bulamadığımda :++:

2002 yılında ilk görev yerimde okul müdürüm öğretmenler odasında öğretmenlerin içinde rencide etmek için bir bilgisayarda 2 tane harddiskin ne işi var. senin yapacağın bilgisayarcılığı şeyimle(kalçasını göstererek)yaparım. hem müdürlük yaparım hemde bilgisayar öğretmenliği yaparım"demişti.

işte fırsat bu dedim..içimden
"ben müdürlük yaparım ama siz biligisayar öğretmenliğini 1 saat bile yapamazsınız.. çünkü 2 gb lık bilgisayarın kopyasını ne CDye ne de Şeyinize sığdırabilirsiniz .. ancak harddiskten harddiske disk to disk image ile gönderilir.

bu ne saçmalıyoo yaa deyip kızıp gitmişti..
keşke o müdürler 1 saatliğine bile olsa bilgisayar dersine girselerde görseler... bilişim dünyasını...

Hocam ben bu toplantının içkili bir toplantı, bu sözü söyleyen müdür(!) beyinde aşırı alkollü olduğunu düşünüyorum :P

servet' Alıntı:
Arkadaşlar şu 4+4+4 muabbetiyele hangi okulun ilk hangisinin orta olacağı hangi okulların olacağı anasınıflarının ne olacağı belirsizlikler devam ediyor
Antalya muratpaşada müdürler toplantısında bilgisayar öğretmenine ihtiyaç olmadığını artık herkesin bilgisayar öğretmeni olduğunu bu yüzden bu öğretmenleri bişeylerle ilişkilndireceğini söylemiş yani herşeye hazırlıklı olun muhtemelen seneye seçmeli olarakta seçilmiyecek bu ders
bu ilişkilendirmeden kasıt ne anlamadım bende tabi sizin bu tarz toplantılarda konuşulanlarla ilgili bir duyumunuz varmı

Bu müdürlerin beyin ölümü gerçekleşmiş...

servet' Alıntı:
Arkadaşlar şu 4+4+4 muabbetiyele hangi okulun ilk hangisinin orta olacağı hangi okulların olacağı anasınıflarının ne olacağı belirsizlikler devam ediyor
Antalya muratpaşada müdürler toplantısında bilgisayar öğretmenine ihtiyaç olmadığını artık herkesin bilgisayar öğretmeni olduğunu bu yüzden bu öğretmenleri bişeylerle ilişkilndireceğini söylemiş yani herşeye hazırlıklı olun muhtemelen seneye seçmeli olarakta seçilmiyecek bu ders
bu ilişkilendirmeden kasıt ne anlamadım bende tabi sizin bu tarz toplantılarda konuşulanlarla ilgili bir duyumunuz varmı

şimdi bu adamlar hiç bir işleri için bilgisayar öğretmenini çağırmıyorlarmı yanlarına.Okullarının web sitelerini kendilerimi yapıyor.E-okula bile fotoğraf yükleyemeyen adamlar kendilerini bilgisayasr öğretmenimi sayıyorlar.Ben sadece gülüyorum.

Geri