selcukoglakci Aktif Üye Mesajlar 218 2 Ekim 2016 #95 Teşekkür ederim. Tüm dosyaları bir defada indirebileceğimiz şekilde rar dosyası yapabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Tüm dosyaları bir defada indirebileceğimiz şekilde rar dosyası yapabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.
botehasan33 Aktif Üye Mesajlar 214 6 Ekim 2016 #97 selcukoglakci' Alıntı: Teşekkür ederim. Tüm dosyaları bir defada indirebileceğimiz şekilde rar dosyası yapabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Hocam tam sayıyı hatırlamıyorum ama toplam boyutu birkaç yüz megabyte olan bir klasörden bahsediyoruz, bu işlem biraz zor olabilir
selcukoglakci' Alıntı: Teşekkür ederim. Tüm dosyaları bir defada indirebileceğimiz şekilde rar dosyası yapabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Hocam tam sayıyı hatırlamıyorum ama toplam boyutu birkaç yüz megabyte olan bir klasörden bahsediyoruz, bu işlem biraz zor olabilir
hayaletxxx Aktif Üye Mesajlar 103 6 Ekim 2016 #98 Elinize yüreğinize sağlık çok güzel derli toplu olmuş. :idea:
H_M Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,113 6 Ekim 2016 #99 Hocam ellerinize yüreğinize sağlık :alkis: :alkis: :alkis:
botehasan33 Aktif Üye Mesajlar 214 6 Kasım 2016 #109 5. ve 6. sınıflar için 2016-2017 1. yazılı sınavlarımı, Sınavlar klasörü içinde paylaştım.
botehasan33 Aktif Üye Mesajlar 214 27 Ocak 2017 #111 myPC' Alıntı: :alkis: Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
oz_om Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 476 7 Kasım 2017 #118 Hocam güzel bir arşiv oluşturmuşsunuz. Paylaşım için teşekkürler