Ortaokullar için etkileşimli tahta süreci başlıyor.

Kodla Büyü
http://www.ubak.gov.tr/BLSM_WIYS/UBAK/t ... 4_1_64.xls

Bu adreste 1. yıl ve 2. yıl kurulacak okulların listesi var. Birinci yıl ortaokullara, ikinci yıl ilkokullara kurulumlar gerçekleştirilecek.

Sözleşme imzalandıktan sonra 6 ay içinde ortaokullara kurulumlar tamamlanacak. 12 ay içinde de ilkokullara. Bu sürelere genelde uyulmuyor ama hedefleri en azından böyle...

1. yıl listesinde okulumuz var. iyi olur projeksiyon yok sınıflarda ders işlmek zor oluyor

tahminim ikinci dönem kurulumlar başlar. ikinci dönemin sonuna veya yaz tatiline ortaokullarda kurulumlar biter.

aakcakaza' Alıntı:
Hadi hayırlısı bakalım, bizde görelim şu akıllı tahtaları!
Çok heveslenme hocam bence. Kutu kutu ağrı kesicileri hazır et daha iyi :) Bizim çocuklar haklarından gelir hepsinin. Ben pardus anlatmaya başlayayım bari :)

okulum ortaokul olduğu halde ikinci yıl listesinde. 2. yıl olması nasıl sağlandı acaba?

Valla benim ögrenciler hansel ve gratel gibi bence akıllı tahtayı yerler.Onun yerine ülker gofret dagıtsınlar :++:

Arkadaşlar benim ortaokulum listede 1. yarıda görünüyor ama ET ihtiyacı, a3 yazıcı ve belge tarayıcı rakam olarak görünmüyor. 2. yarıda ise aynı bahçeyi paylaştığımız aynı isimli farklı binada ilkokul 16 et 1 a3 yazıcı ve 1 belge tarayıcı görünüyor. şimdi iki ayrı okulu aynı idare ve müdür yönetiyor ve bana listeler yapılırken her iki bina için de formları doldurduklarını söylüyorlar. Ne yapabilirim sizce?

realzed2001' Alıntı:
Arkadaşlar benim ortaokulum listede 1. yarıda görünüyor ama ET ihtiyacı, a3 yazıcı ve belge tarayıcı rakam olarak görünmüyor. 2. yarıda ise aynı bahçeyi paylaştığımız aynı isimli farklı binada ilkokul 16 et 1 a3 yazıcı ve 1 belge tarayıcı görünüyor. şimdi iki ayrı okulu aynı idare ve müdür yönetiyor ve bana listeler yapılırken her iki bina için de formları doldurduklarını söylüyorlar. Ne yapabilirim sizce?
tahta kurulmadan yeniden güncelleniyor o bigiler

ET ihtiyacı akıllı tahta mı oluyor listede benim okulumun adı var listede ne zaman kurulmuş olur tüm bu ekipmanlar.

Bana bu liste pek inandırıcı gelmedi nedense, bizim okula tahta kurmaya kalksalar duvarları yıkılır herhalde :) Bununla ilgili okula gelen giden bir yazı yok.

ahmetfx' Alıntı:
Bana bu liste pek inandırıcı gelmedi nedense, bizim okula tahta kurmaya kalksalar duvarları yıkılır herhalde :) Bununla ilgili okula gelen giden bir yazı yok.

Daha ihale sonuçlanmadı. Yazı gelir ilerleyen aylarda...

Bizm ilçedeki okulların yüzde 60 ı var bu listede, bu kadar fazla okula hemen kurmaya başlanacağını sanmıyorum hocam

mehmetural' Alıntı:
http://www.ubak.gov.tr/BLSM_WIYS/UBAK/tr/ihale_ilan/Fatih_Projesi_HGM/20130611_093643_204_1_64.xls

Bu adreste 1. yıl ve 2. yıl kurulacak okulların listesi var. Birinci yıl ortaokullara, ikinci yıl ilkokullara kurulumlar gerçekleştirilecek.

Sözleşme imzalandıktan sonra 6 ay içinde ortaokullara kurulumlar tamamlanacak. 12 ay içinde de ilkokullara. Bu sürelere genelde uyulmuyor ama hedefleri en azından böyle...
iyide bu listede ortaokullar yokkki, sadece ilkokullar ve yatılı ortaokullar var.

Geri