ahmetfx' Alıntı:Bana bu liste pek inandırıcı gelmedi nedense, bizim okula tahta kurmaya kalksalar duvarları yıkılır herhalde Bununla ilgili okula gelen giden bir yazı yok.
ozlem22' Alıntı:ahmetfx' Alıntı:Bana bu liste pek inandırıcı gelmedi nedense, bizim okula tahta kurmaya kalksalar duvarları yıkılır herhalde Bununla ilgili okula gelen giden bir yazı yok.
aynen yaa öyle bi binamız var ki, güçlendirme kararı çıktı hatta yıkım bile olabilir, duvarlarında mantarlar çıkıyo o derece kötü, tutup o sınıflara ET kurulursa ne olur bilemem :/
İki listede de adı olan okulumuzda var. Hem ilkokul hem ortaokul tek bina ama iki okulda girilmiş. Sınıflara her sene tahta gelecek. İdarecilerimizin işi.mahonyhacettepe' Alıntı:bizim okul 2 listede de yok. hayırdır inşallah.
Siz olsaydınız hiç para kazanmadan mı yapardınız? Vestel vurgun yaparken, Arçelik, Datateknik neden göz yummuşlar peki? Onlar "Biz vurgun yapmayız" mı demişler?QML' Alıntı:Vestelin Büyük Vurgunu-2 (BTR nin Çilesi-2) pek yakında sinemalarda...
mehmetural' Alıntı:Öğretmenler daha çok bozuyor. Çocuklar daha iyi kullanıyorlar )
mehmetural' Alıntı:tahta kurulmadan yeniden güncelleniyor o bigilerrealzed2001' Alıntı:Arkadaşlar benim ortaokulum listede 1. yarıda görünüyor ama ET ihtiyacı, a3 yazıcı ve belge tarayıcı rakam olarak görünmüyor. 2. yarıda ise aynı bahçeyi paylaştığımız aynı isimli farklı binada ilkokul 16 et 1 a3 yazıcı ve 1 belge tarayıcı görünüyor. şimdi iki ayrı okulu aynı idare ve müdür yönetiyor ve bana listeler yapılırken her iki bina için de formları doldurduklarını söylüyorlar. Ne yapabilirim sizce?
benmi göremedim bilmiyorum ama listede yatılı bölge ortaokulu dışında ortaokul yokki, hepsi ilkokul.mehmetural' Alıntı:Arkadaşlar listede okulunuz varsa tahta sayısı yazıcı kamera sayısı vs. daha sonradan tekrar güncelleniyor. Bu bilgiler 2 yıl önce girilen bilgiler. bunları tekrardan bakanlık güncellenmesini isteyecektir. Okulunuz varsa gerisi önemli değil. Vakti geldiğinizde bilginize başvururlar. İçiniz rahat olsun...
eyvallah hocam sağol dikkat etmemişim. okulum 1. yıl listesinde.biltek2007' Alıntı:hocam iki liste var. sayfa1 2 şeklinde. biri ortaokul, diğeri ilkokul
Teşekkürler hocam. Fakat ben idarecilerimi projeksiyonlar kalması için ikna edemedim. Malum tvnin ekranı çok küçük. Nasıl ikna edebilirim acaba ?OZOGUL' Alıntı:Hayırlı olsun kolay gelsin hocam