Ortaokullar için etkileşimli tahta süreci başlıyor.

Kodla Büyü
Okulum ikili öğretim olduğundan kurulumu ilkokula vermişler yani 2 sene sonra gelecek...

ilkokul ve ortaokul diye ikiye ayrıldığımızdan , ilkokula vermişler hepsini...
acelemiz yok, hadi hayırlısı :)

bu sefer önce altyapıları kursalar bari :D

benim okulum iki listede de yok bu ne ya önce bizimkine kurulmalı bizimkiler işitme engelli et görsellik açısından bize çok gerekli :verymad:

Arkadaşlar ortaokulların çoğunda ET kurulumu 0 yazıcı kamera kurulumu 1 yazıyor bunu anlayabilen var mı?

bu listenin güncellenmesi gerekir ilkokul ve ortaokul bizim okul toplamda 25 tane et görünüyor ama labları hiç dikkate almamışlar. ayrıca ilkokulda görünüyor acaba 300 gün içerisinde mi takılır ortaokul bölümüde.

benim okulum 1.yıl listesinde var aayy akıllı tahta filan off bi sürü işler sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..sınıflarındaki bilgisayarları projeksiyon cihazlarını hatta bunların kablolarını bile koparan çocuklar akıllı tahtaları ne yapar kim bilir..

ahmetfx' Alıntı:
Bana bu liste pek inandırıcı gelmedi nedense, bizim okula tahta kurmaya kalksalar duvarları yıkılır herhalde :) Bununla ilgili okula gelen giden bir yazı yok.

aynen yaa öyle bi binamız var ki, güçlendirme kararı çıktı hatta yıkım bile olabilir, duvarlarında mantarlar çıkıyo o derece kötü, tutup o sınıflara ET kurulursa ne olur bilemem :/

ozlem22' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:
Bana bu liste pek inandırıcı gelmedi nedense, bizim okula tahta kurmaya kalksalar duvarları yıkılır herhalde :) Bununla ilgili okula gelen giden bir yazı yok.

aynen yaa öyle bi binamız var ki, güçlendirme kararı çıktı hatta yıkım bile olabilir, duvarlarında mantarlar çıkıyo o derece kötü, tutup o sınıflara ET kurulursa ne olur bilemem :/

küflenir zannumca :)

ya tekrar baktım da listeye ortaokulun ET ihtiyacı görünmüyor, ilkokulun ki 11 olarak yazılmış.. bu durumda ortaokula kurulum yapılmayacak mı yani?? ve bizde 2 bina yanyana, BT sınıfı ilkokul binasında, benim kadrom ortaokulda..ilkokula kurulum yapıldığında o ETlerden de mi ben sorumlu olucammm :? :? :?

Allah yarımcınız olsun ve sabır versin sürece dahil oldunuz ama çıkışı yok 2 yıldır liseler bitmediki diğer okulları katıyorlar işin içine.

mahonyhacettepe' Alıntı:
bizim okul 2 listede de yok. hayırdır inşallah.
İki listede de adı olan okulumuzda var. Hem ilkokul hem ortaokul tek bina ama iki okulda girilmiş. Sınıflara her sene tahta gelecek. İdarecilerimizin işi.

QML' Alıntı:
Vestelin Büyük Vurgunu-2 (BTR nin Çilesi-2) pek yakında sinemalarda...
Siz olsaydınız hiç para kazanmadan mı yapardınız? Vestel vurgun yaparken, Arçelik, Datateknik neden göz yummuşlar peki? Onlar "Biz vurgun yapmayız" mı demişler?

bizim okula 32 tahta yazmışlar bizim 43 sınıf var bakalım nasıl olacak daha sonra ihtiyaç güncelleme yapılacakmı?
bilginiz var mı bu konuda

Keşke bu yeni proje de Etkileşimli Tahtaların Güç Kablosu ya tahtaya sabit ya da sağ-sol dan kolay takılabilir noktada olsa...

mehmetural' Alıntı:
realzed2001' Alıntı:
Arkadaşlar benim ortaokulum listede 1. yarıda görünüyor ama ET ihtiyacı, a3 yazıcı ve belge tarayıcı rakam olarak görünmüyor. 2. yarıda ise aynı bahçeyi paylaştığımız aynı isimli farklı binada ilkokul 16 et 1 a3 yazıcı ve 1 belge tarayıcı görünüyor. şimdi iki ayrı okulu aynı idare ve müdür yönetiyor ve bana listeler yapılırken her iki bina için de formları doldurduklarını söylüyorlar. Ne yapabilirim sizce?
tahta kurulmadan yeniden güncelleniyor o bigiler

bu cevap güzel oldu yoksa 43 sınıfa 32 tahtayı nasıl takacaklar öğretmenler arasında kavga çıkar

Ayvayı yedik. İlçede 3 öğretmeniz 20 okula ET gelecek. MEM bizi görevlendirecek program kurulumu ve içerik atma işine. Biter mi?

Arkadaşlar listede okulunuz varsa tahta sayısı yazıcı kamera sayısı vs. daha sonradan tekrar güncelleniyor. Bu bilgiler 2 yıl önce girilen bilgiler. bunları tekrardan bakanlık güncellenmesini isteyecektir. Okulunuz varsa gerisi önemli değil. Vakti geldiğinizde bilginize başvururlar. İçiniz rahat olsun...:)

mehmetural' Alıntı:
Arkadaşlar listede okulunuz varsa tahta sayısı yazıcı kamera sayısı vs. daha sonradan tekrar güncelleniyor. Bu bilgiler 2 yıl önce girilen bilgiler. bunları tekrardan bakanlık güncellenmesini isteyecektir. Okulunuz varsa gerisi önemli değil. Vakti geldiğinizde bilginize başvururlar. İçiniz rahat olsun...:)
benmi göremedim bilmiyorum ama listede yatılı bölge ortaokulu dışında ortaokul yokki, hepsi ilkokul.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla ihale 347bin367 ET için yapılmıştı. sayfa1 ve sayfa 2 deki ET lerin toplamı ihaledeki sayı ile tutuyor. okulunuz her iki sayfada da gözüküyor fakat bir tanesinde ET sayısı girilmişse o zaman diliminde o sayı kadar okulunuza kurulum yapılır. tabiki bu sayılar 2 sene önceki derslik sayılarıdır. Eğer ihale şuanki derslik sayılarına göre yapılsaydı bu sayı çok fazla olurdu veya bazı okullar listede olmazdı.

Şubat tatilinde okulun alt yapısı için gelecekler. Bu sefer hızlı başladılar. Allahtan liseden gelen müdür yardımcımız var. O bu aşamaları geçmiş Lisede görev yaparken. Aynı şeyleri sil baştan yeniden yapacağız diye hayıflanıyor :)

OZOGUL' Alıntı:
Hayırlı olsun kolay gelsin hocam :)
Teşekkürler hocam. Fakat ben idarecilerimi projeksiyonlar kalması için ikna edemedim. Malum tvnin ekranı çok küçük. Nasıl ikna edebilirim acaba ?

konuyu yakından takip ediyorum ve bir sorum olacak listede okulumun adı var Mart 2015 e kadar kurulumun tamamlanması mı gerekiyor? okul hem ilkokul hem ortaokul listede ise ilkokul kısmında akıllı tahta görünüyor.

Geri