Baş bizim.. Ağrıyacak sağlıklı bir başımız varsa ne mutlu ☺Herkese 100 ver geçin başınız ağırmasın .
Baş bizim.. Ağrıyacak sağlıklı bir başımız varsa ne mutlu ☺Herkese 100 ver geçin başınız ağırmasın .
İnterneti olmayan bağlanmayan öğrenci var iken ne ye göre not verelim. Ne yapacaksın öğrenciye derse girmedi ödev yapmadı diye zayıf mı vereceksiniz. Ben onun için bu uzaktan eğitim ile eğitim olmadığından dolayı 100 vermeyi düşünüyorum.Baş bizim.. Ağrıyacak sağlıklı bir başımız varsa ne mutlu ☺
Dün not sistemi mi velilerle paylaştım. Hocam interneti akıllı telefonu vs olmayan öğrenci uç nokta. Çok dönüt geldi hastalıkla boğfşan mı dersin okulu takmayıp özel ders aldıran mı dersin imkanı olmayan mı dersin.. Bunları bilmeden nasıl not verelim. İlk mesajımda var. Hazır tübitak da duyuruya çıkmışken gelmeyenden girmeyenden proje isteycem zorlama yok zaten şu an 25 aralığa kadar teslim etmeleri gereken performans ödevleri üzerine çalışıyorum ki en azından akıllı telefonla anketi doldurur sorununu söyler. Ödevini yapmak için de sağlık yerindeyse bi zahmet okula buyururİnterneti olmayan bağlanmayan öğrenci var iken ne ye göre not verelim. Ne yapacaksın öğrenciye derse girmedi ödev yapmadı diye zayıf mı vereceksiniz. Ben onun için bu uzaktan eğitim ile eğitim olmadığından dolayı 100 vermeyi düşünüyorum.
sonra 2. dönem dersinizde kimse olmasın. giren girmeyen herkes 100 alıyorsa derse girecek 5 öğrenci ise o 1-2'ye düşer.Herkese 100 ver geçin başınız ağırmasın .
Hocam biz okul olarak kayıt olduk, canlı derslerimizi de meet üstünden yapıyoruz. Ödevler için de classromu kullanıyoruz. Eba ve diğer platformlarla bağlarımızı kopardık, çok da güzel oldu.Classroma ben de bakayım da çoğunun gmail yok 5 bendekiler