K Kursunbey Site Gezgini Mesajlar 45 11 Mayıs 2015 #33 Az kaldi tanamlanmasina. Biraz daha destek olursak bitecek insallah. Katilan katilmayan herkese tesekkurler
Az kaldi tanamlanmasina. Biraz daha destek olursak bitecek insallah. Katilan katilmayan herkese tesekkurler
K Kursunbey Site Gezgini Mesajlar 45 11 Mayıs 2015 #34 Değerli bilgisayar öğretmenleri lütfen biraz daha destek
E Eslivya Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,268 11 Mayıs 2015 #35 Doldurdum hocam. Anketin başlığında dersimizin adında bi yanlışlık var ama neyse artık
K Kursunbey Site Gezgini Mesajlar 45 11 Mayıs 2015 #37 Eslivya' Alıntı: Doldurdum hocam. Anketin başlığında dersimizin adında bi yanlışlık var ama neyse artık Genişletmek için tıkla ... Hocam word dosyasından kopyala yapıştır yaparken bir hata olmuş. Şimdi düzelttim. Uyarınız ve doldurduğunuz için teşekkür ederim.
Eslivya' Alıntı: Doldurdum hocam. Anketin başlığında dersimizin adında bi yanlışlık var ama neyse artık Genişletmek için tıkla ... Hocam word dosyasından kopyala yapıştır yaparken bir hata olmuş. Şimdi düzelttim. Uyarınız ve doldurduğunuz için teşekkür ederim.
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,780 11 Mayıs 2015 #39 Anketinizi doldurdum sayın öğretmenim.. Başarılar diliyorum..
K Kursunbey Site Gezgini Mesajlar 45 11 Mayıs 2015 #40 Degerli ogretmenlerim cok sagolun. Anket gunceldir
naydin84 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 708 11 Mayıs 2015 #46 Teşekkür ederim hocam ama orta okulda çalışmıyorum.
O omr06 Site Gezgini Mesajlar 96 11 Mayıs 2015 #49 ben de doldurdum. sonuçlarını ve sonuçlarına ilişkin yorumlarınızı burada da paylaşırsanız sevinirim.
ben de doldurdum. sonuçlarını ve sonuçlarına ilişkin yorumlarınızı burada da paylaşırsanız sevinirim.
K Kursunbey Site Gezgini Mesajlar 45 12 Mayıs 2015 #55 Çok fazla kişi göz atmış, dolduran kişi sayısı buna göre çok az kalmış. İlginize teşekkürler. Ama güzel sonuçlar çıkacak gibi duruyor
Çok fazla kişi göz atmış, dolduran kişi sayısı buna göre çok az kalmış. İlginize teşekkürler. Ama güzel sonuçlar çıkacak gibi duruyor