OSYM Yİ BOYKOT EDELİM.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinan36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sinan36

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
OSYM sınav görevlendirmelerinde ennn son öğretmenlere görev veriyor. Ama okullar osym nin şubesi gibi habire OSYM ye para yatırttırıyor başvuru alıyor. hatta bazen OSYM başkanı okullara mesaj atıp mesai saatleri dışında da çalışmasını istiyor. ama iş görevlendirmeye gelince okul müdürü, müdür yardımcısı ve öğretmen en son tercih. bunu protesto ediyorum. bundan sonra görev mörev istemiyorum.

osym de ehliyet ve diger meb sinavlarinda universitelere gorev vermiyorlar diye veryansin ediyor..

hiçbir sınav,seçimde görev almıyorum çünkü 10 sene sonra ilerisini düşünüyorum öğretmen kolaylıkla harcanabilir

Buzkırıcı' Alıntı:
hiçbir sınav,seçimde görev almıyorum çünkü 10 sene sonra ilerisini düşünüyorum öğretmen kolaylıkla harcanabilir

Buzkırıcı Hocam anlayamadım, harcanmak derken? :o

arkadaşlar aydın merkeze tayin olduğumda ösym merkezine başvurdum görev almak için ve cevap :
Sınav görevini sadece sınav yaptığımız okuldaki öğretmenlere verebiliyoruz aydındaki tüm öğretmenler ile uğraşamayız...

:x :x :x :x

öğretmenler birlik olamaz. siz bırakın o göreve 10 kişi başvurur. biz anca birbirimizin kuyusunu kazarız

hocam öğretmen camiasını biliyorsun: sana gelecek yorumlar
-aha bi keriz görev istemeyecek şansımız arttı
-yaw hehe sen boykot edecen de nolacak
-tabi tabi destekliyoruz, dedikten sonra ayın 13 ündeki sınava koşa koşa başvuranlar
....
gibi durumlar olacaktır. Burada osym'ye kızmaya hiç gerek yok, önce meslektaşlarımızın kendine bi bakması lazım. Ezilip atılan, ilk fırsatta harcanan, idareye göre sendika değiştiren, eleştirmeyen, okumayan, sorgulamayan standartta yaşamaya şartlanan arkadaşları Allah standarttan ayırmasın diyip, boykotunuza destek veriyorum.

erdcannet' Alıntı:
hocam öğretmen camiasını biliyorsun: sana gelecek yorumlar
-aha bi keriz görev istemeyecek şansımız arttı
-yaw hehe sen boykot edecen de nolacak
-tabi tabi destekliyoruz, dedikten sonra ayın 13 ündeki sınava koşa koşa başvuranlar
....
gibi durumlar olacaktır. Burada osym'ye kızmaya hiç gerek yok, önce meslektaşlarımızın kendine bi bakması lazım. Ezilip atılan, ilk fırsatta harcanan, idareye göre sendika değiştiren, eleştirmeyen, okumayan, sorgulamayan standartta yaşamaya şartlanan arkadaşları Allah standarttan ayırmasın diyip, boykotunuza destek veriyorum.
:+1:

3 sene önce bir başlıkta yazmıştım benzer şeyleri sadece ÖSYM için değil bütün sınavlar için 3 senedir de görev istemedim istemiyorum.

daha 40 tl ücreti olan meb sınavları için kimsenin boykot yapmadığı bir ortamda hiç kimse 120 tl lik sınava hayır diyemez :mrgreen:

geçen sene meb sınavlarını boykot edelim dedik.öğretmenler odasında konuştuk hep beraber istemeyeceğiz diye.sonraki hafta görev çıktı. baktım 10 arkadaştan 9 u kabul etmiş.o gün kararımı verdim.bize ne yapsalar müstehak.dolayısıyla boykota karşıyım artık vesselam.

Mehmet Akif in İstiklal Marşındaki paraya nasıl hayır demiş olabilir diyen Sosyal Bilgiler öğretmeni gördüm ben. o para nasıl reddedilir dyor adam. :? Davası için 20 kişi anlaşıp uzmanlığa girmeyelim diyip bi kişinin uzman olamadığını gördüm ben... bencede öğretmenlerin birlik olması hele helede para söz konusuysa mümkün değil :-1:

Gürses44' Alıntı:
Hocam işin içinde para varsa boykot zor.

Her şey para değil hocam. Karakter meselesi...

2012'den beri hiç bir sınavda görev almadım, almamaya devam ediyorum..

izmitlii' Alıntı:
öğretmenler birlik olamaz. siz bırakın o göreve 10 kişi başvurur. biz anca birbirimizin kuyusunu kazarız

Aynen.
Biz birbirimizin kuyusunu kazmayı bırakmadıkça ne görev verirler, ne öğrenciler nede velililer adam yerine koyar öğretmenleri

ben geçen ay bilgi edinmeye yazmıstım hocam. kısaca "neden akademisyenlerin yedeği oluyoruz, öğretmenler olmasa sınav işleri sağlıklı yürütülemez" dedim ama adamlar farkında bizim öğretmen camiası birlik olamaz. düşünsenize okutman okul müdürünün baskanı olabiliyor. bizlere sadece beğenmedikleri görevleri veriyorlar sıra ile...

4 yıldır boykottayım. Hiç görev istemiyorum. Geçen sene ortaokulda görev yaparken zoraki verdiler gitmedim. Birdaha sınav görevi verilmez dediler ahhh keşke dedim. Ama meb yüzsüz işte sonraki sınavda yine görev verdi ve yine gitmedim.

hll_bilisim' Alıntı:
öğretmenlerden istenecek en son şeyi istemişsin hocam "Birlik olmak" [emoji14]uhaha:
Paranın kokusu
Soruşturma korkusu
Nöbet eyleminde bile 5-6 arkadaş fire verdik.
Birlik dediğin tam ve kemikleşmiş katılım ile olur.

sinan36' Alıntı:
OSYM sınav görevlendirmelerinde ennn son öğretmenlere görev veriyor. Ama okullar osym nin şubesi gibi habire OSYM ye para yatırttırıyor başvuru alıyor. hatta bazen OSYM başkanı okullara mesaj atıp mesai saatleri dışında da çalışmasını istiyor. ama iş görevlendirmeye gelince okul müdürü, müdür yardımcısı ve öğretmen en son tercih. bunu protesto ediyorum. bundan sonra görev mörev istemiyorum.

biz bu konuyu 2-3 yıl önce açıp görev başvurusu yapmayalım dedik ama baktık ki bizim bu durumumuzu bazıları fırsat olarak görüp başvuru yapıyor ve görev alıyor. onun için ben katılmam bu protestoya... biz başvuru yapmayın dediğimizde kendisine görev çıkan arkadaşlar kayıtsız kalmıştı. bu kezde ben kayıtsız kalıyorum.

saygılar...

Başvuru yapmıyorum. Görev çıktı çıkmadı muhabbetine hiç girmiyorum. Kafam rahat. Görev başvurusu yapan arkadaşlara kolay gelsin. Saygılar

ben meb sınavlarında en az ücreti öğretmenlerin almasından dolayı bir yıldır almıyorum ve bundan sonrada almayacağım.

وسيم بويكوت دليم
اما هپ بيرليكت اولاليم

osmanlıca kursu sonunda artık böyle

ben ÖSYM yi değil hükümeti boykot ediyorum. öğretmenleri bu kadar küçük düşüren hükümettir. öğretmenler oy vermesin bakalım nasıl kıymete biniyorsunuz. akademisyenlere ekstra 850 tl zam yapıyorsunuz öğretmene %3 zam

üniversitelerimiz üretmiyor hatta bir çoğu derse girmez ama bizim iki üç katı maaşımız alır. bir profesör eğer ösymde görev alıyorsa ben o profesörün yaptığı işten şüphe duyarım

ülkemizde akademik kitapların kişi başına oranı %0,07 dir bu üniversitelerin halini ortaya koyuyor.
ben onu bunu bilmez bizden daha çok çalışan yok.

Kısa sürede 1070 izlenme almış. Süper. Demekki insanların osym den baya dertleri var :)

Geri