Arkadaslar 2010 1,4 doch motor 72000 kk getz aldim benzinli oomatik arac kilometrede şehir ici 90 kuruş yakıyor sanki otobusle gidiyir gibiyim pompacilarla ahbap oldum. Tup taktirsam ne kadar avantaj olur acaba
hocam çok değilmi 16 litre benzinde bu kadar yakıyorsa tüp takarsanız 20 lt yakar 10 -12 lt arası olması gerekmezmiydi
tüp 19 lt yaksa 60 kr civarı tüketiminiz olur ancak bu motorlara uyumlumu tüp araştırmak lazım
spor modda olabilir hocam
Hocam 2 aydir bende günde 10~15 km yol yapıyorum kırmızı ışık yaninca 150 tl alıyorum 170 km sonra tekrar kırmızı yanıyor depo delim olsa alttan anlardim getzlerin cok yaktığı diger forumlardada yazıyor lpg de ne karim olur onu merak ettim ayda 300 tl benzin yetiyor %25felan az yakarsa lpg ye gerek yok en iyisi satmakNe kadar süre kullandınız, günde kaç km kullanıyorsunuz, Depoyu fulleyip mi ölçüm yaptınız? Normal değil bu. Deponuz felan delinmiş olmasın.
Hocam büyük ihtimalle sizin aracınızda bir problem var.. Eniştemde ki benzinli otomatik getz sizin dediğiniz gibi yakıt tüketmiyor. Hatta benzine bu kadar zam gelmeseydi lpg bile taktırmayacaktı. Lpg de %40 civarı kâr edersiniz. Biz eniştemin araca Atiker lpg taktırdık. Herhangi bir sorun çıkarmadı çokta memnun şu aralar.
hemen satıp bir japon arabası almanızı öneririm,en az yakan,en sıkıntısız araçlar
Sanırım bahsedildiği üzere araçta bir sıkıntı var. Otomatik getz kullanıyorum lpg’li Son zamlardan sonra şehir içi 28-29 kuruş yakıyorum. Bahsettiğiniz rakamlar benzinde 1.4. Benzinli bir arabanın yakacağı rakamlar değil
Hocam 2010 model getz kullandım 7 yıl, lpg taktırdık. Performansında bir düşüş olmadı ama lpg olmadan el yakıyordu
1,4 tam otomatik era kullanıyorum atiker lpg li. kardeşimde 1,4 getz otomatik var. sehir içi 10-11 litre yakıyor. araçların çok yakması dışında bir sorunu yok. sizin araçta büyük ihtimalle sıkıntı vardır hocam.
Ekspertiz yaptırmadın mı hocam alırken? Adamakıllı bir servise götür. Baştan sona bir incelesinler. Daha da sorun bulamazlarsa sat kurtul.
Aynı koşullarda kullanıyoruz o zaman. Benim otomatik 5008'i de daha trafiksiz ve düz yollarda kullananlar 5.5 lt ortalama diyorlar. Daha uzun yolcu olup 4.5 gören var. Benim ort. ise normalde 7.5 civarıydı, havalar soğuyunca 8.5 kadar fırladı.
malesef hocam çok yaktığını duydumda bu kadar beklemiyordum
hocam 11 litreden de 63 kuruş yapıyor yine çok değilmi benim arabaya acemi olmamla çok dur kalkla 90 kuruşa çıkıyor sanki
hocam arabanın fabrika çıkışı 10,2 litre .tabii bunu aracı kullandıktan sonra öğrendim. başta bende çok yakıyor arazı mı var diye düşündüm ama doğruymuş. daha önce manuel clio kullandım. bu aracın yaktını görünce şok oldum. ama almış oldum bi kere. zaten bir süre sonra satmayı düşünüyorum.