Merhaba arkadaşlar. Araçlar konusunda pek bilgim yok. İşin duayenlerinden fikir alabilir miyim. Otomatik araç almak istiyorum. En az arıza veren, yakıt performansı iyi otomatik şanzıman hangisidir? Marka model tavsiyesi yazabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Araçlar konusunda pek bilgim yok. İşin duayenlerinden fikir alabilir miyim. Otomatik araç almak istiyorum. En az arıza veren, yakıt performansı iyi otomatik şanzıman hangisidir? Marka model tavsiyesi yazabilir misiniz?
Nissan micra 2011 modellerinde kronik şanzıman problemi mevcut. Komple değişime kadar gider. Acemi iseniz Jazz olabilir. Getz olabilir. Küçük olması problem değilse Honda ve toyota modelleri olabilir. Burada motorda seçmek önemli. Şu anda captur 2022 1.3 turbo edc mevcut. Edc ıslak kavrama. Dsg buna nispeten daha sorunlu denilebilir. Genellemeler kesin doğrular doğurmaz. Çift kavrama sorun çıkarırsa parça parça çıkartır. Cvt ise komple bir değişim gerektirir. Eat8 almış olsam 1.2 değil de motoru 1.5 dizel olan bir ticariye yönelirdim. rifter olabilirdi. Dediğim gibi araştırınız. Bütçenizi yoklayınız.