Balkonda yatmak birinin canının yanmasından iyidir hocam Araba işi şakaya gelmez. Allah korusun.Hocam aracı vermezsem akşam dışarda yatma ihtimalim var
Balkonda yatmak birinin canının yanmasından iyidir hocam Araba işi şakaya gelmez. Allah korusun.Hocam aracı vermezsem akşam dışarda yatma ihtimalim var
Haklısınız hocam eşim ehliyeti manuel aldı zaten, kullanım konusunda sıkıntı yok rahatlık açısından otomatik tercihimizBalkonda yatmak birinin canının yanmasından iyidir hocam Araba işi şakaya gelmez. Allah korusun.
Bende i20 dizel kullandım. Yakıt olarak arkadaşın dediği gibi günlük 6 km yol kardan çok zarar getirir. Motor ısınmayacağı için yakıt tüketimi çok düşük olmaz. Birde buna partikül filtresi hatası eklenirse ki o mesafe için kaçınılmaz son o dur. Can sıkıcı olacaktır. Ben o mesafede dizelin markadan bağımsız kesinlikle zarar olacağı kanısındayım. Uzun mesafe yüksek devirde dediğiniz doğru.uzun süre i20 dizel kullanan biri olarak tavsiyem i20 almayı düşünüyorsanız (ki segmentinin en geniş iç hacmine sahip) mutlaka dizelini alın.. benzinlisi çok yakıyo diye duymuştum..
onun haricinde yakıt tasarrufu önemliyse clio alınabilir..
bunun yanı sıra kore arabaları genelde masrafsız, arıza yapmayan araçlardır..
GEL BENİM ARABAYI VEREYİM 950 bin tl ye sarı sitede yayında ilan no 1213014881Eşim günlük 6 km gidiş geliş yapacak
Bütçemiz 800-850₺ bandında (lütfen az daha koy şunu al demeyin sonu 2 milyona gidiyor )
2022 civarı 1.0 Tce Clio Toy (Km 30k)
2017 model i20 style ( Km 75k)
2023 kia picanto 1.0 ( Km 20k)
2022 hyundai i10 ( km 50k)
Bu bantlarda araç fiyatları birbirine yakın. Ve tamamı hasarsız, tramersiz. En fazla bir parça lokal boyalı olsun tampon, yan kapılardan biri.
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?