outlok güncel ayarlar

Kodla Büyü
Outlook kullanımı için gerekli ayarlar:

POP3 sunucusu: mailpop.meb.k12.tr

SMTP sunucusu: mailsmtp.meb.k12.tr

Spam mailleri önlemek için Telekom tarafından 25 nolu SMTP portu kapatılarak yerine 587 nolu porttan hizmet verilmeye başlanmıştır. Kullanıcılarımızın biran önce smtp ayarlarındaki 25 nolu portu 587 olarak değiştirmesi gerekmektedir. 25 nolu port tarafımızdan da kullanıcılara kapatılacaktır..

Gruplara dışarıdan e-posta gönderilmesi yasaklanmıştır. Bir e-posta ile gönderebileceğiniz e-posta büyüklüğü 5 MB'tır. (Outlook'un özelliğinden dolayı bu kotaya takılmamak için 4 MB'tın üzerinde ekli dosya göndermeyin.) Aynı anda e-posta gönderebileceğiniz kişi sayısı 150 'dir.

Bizde de bağlantı sorunu var. ilhami hocam'ın dediği gibi ayarları değiştirdim. portu 587 yaptım. ama güncel mailleri alamıyoruz. başka bu şekilde sorun yaşayan var mı?

arkadaşlar burda gmail hotmail in outlook için ayarlarının nasıl yapıldığını anlatan bir belge paylaşmıştı bi arkadaşımız ama şimdi o belgeyi bulamıuyorum, acil lazım, müdürün bilgisayarına hotmaili otamatik olarak ayarlamam lazım. ne zaman girişsem bu işe outlook ayarlarını yapamamışımdır...

outlook 2007 de herşeyi denememe rağmen hata veriyor. Okul bilgisayarında outlook express kurulu sorun yok. Birkaç arkadaştan daha 2007 de hata verdiğini duymuştum.

müdürüm sağolsun live messenger programını bozmuş. çok uğraşmama rağmen ne bilgisayardan tam olarak kaldırabildim ne de tekrar kurabildim. bilgisayar virüslü olduğu için çok sorun yaratıyor. ben de outlook kullandırmayı planlıyorum müdürüme. ancak hotmail için hesap ayarlarında hep sıkıntı var. bir türlü olmuyor. pop ayarlar smtp ayarları lazım bana. nette bir sürü ayar tarifi buldum ancak hiçbiri işimi görmedi. yardımlarınızı bekliyorum. müdürüm outlook ile maillerine bakıp gönderebilmeli. yoksa benim hakkımda ne düşüneceğini adım gibi biliyorum. "koskoca bilgisayarcı ama birşeyden anladığı yok" :x

BBNET
Geri