Oyak-Renault Kampanyası

Kodla Büyü

selcuklu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
15-20 bin aralığında bir araç düşünüyordum arkadaşlar ancak Oyak-Renault kampanyasını görünce sıfır araç olayını da düşünmeye başladım. İlk aracım olacak alabilirsem bu arada. Öncelikle asker öğretmenin bu kampayadan yararlanmasında bi sakınca varmıdır acaba, temmuzda oyak bağlantısı kesileceği için.

Kampanyada OYAK Üyelik süresi şartı aranmayacak olup, bu kampanyadan otomobil alan OYAK Üyeleri, daha sonraki dönemlerde yapılacak kampanyalardan fatura tarihinden itibaren 1 yıl süre ile yararlanamayacaklardır. maddesi dışında bununla ilgili bir açıklama yer almıyor.

Fiyatlarda 2-5 bin arası oynama oluyor gibi. Ancak en cazip tarafı faizsiz kredi olayı benim için 20bin lira 20 ay sıfır faizli kredi seçeneğinin kullanarak satın alma imkanım var...
Yeni Clio Touch Turbo 90 bg Stop & Start baz model 37050 örneğin benim araç için ayırdığım fiyat aralığında kalıyor kredili kısım dışında.

Maislerin tesliminde gecikmeler, kronik sorunlar gibi bazı yorumlar var özellikle Clio için ancak hiç sorun yaşamayıp çok memnun olanlar da var.

Kampanya dışında araç hakkında yada diğer renault modelleri hakkında fikrinizi de almak isterim. http://arabam.tc/kampanyalar/renault-oy ... stesi.html adresinde fiyatların yer aldığı bir belge yayınlanmış.
Dizel-Benzin karşılaştırması hakkında da fikir verebilecek varsa memnun olurum. Aracla tahmini 10-12 bin km yaparım yıllık. 6-7bini şehir sışı olur...

Bu kilometreye benzinli alın hocam 1.4 motorlar çok yakmaz. Dizel yılda 30.000km de falan avantajlı oluyor. Bana kalsa o kadar parayı sıfır clioya bağlamayın, bu arada 37.000tl lık araç kaç mtor vitesi ne, ve kaç liraya gelecek.
25.000tlya ikinci el polo,fabia,ibiza,yaris alın daha iyi gbi geliyor.

hocam bu kampanyadan 2013 megane almıştım. asker öğretmenler yararlanamıyor diye biliyorum.

EynelMefer' Alıntı:
hocam bu kampanyadan 2013 megane almıştım. asker öğretmenler yararlanamıyor diye biliyorum.

Bu sene megane yok herhalde listede. Fiyat farkı ne kadar olmuştu yaklaşık hocam.
Yeni Clio Icon Turbu 90bg Sotp&Start sitede 41.600 listede 38.850 yazıyor.
Asker öğretmenin kullanması ile ilgili net bilginiz varmı acaba hocam.

faskerhat' Alıntı:
Bu kilometreye benzinli alın hocam 1.4 motorlar çok yakmaz. Dizel yılda 30.000km de falan avantajlı oluyor. Bana kalsa o kadar parayı sıfır clioya bağlamayın, bu arada 37.000tl lık araç kaç mtor vitesi ne, ve kaç liraya gelecek.
25.000tlya ikinci el polo,fabia,ibiza,yaris alın daha iyi gbi geliyor.

Yeni Clio Icon Turbo 90bg Sotp&Start 41.600 38.850'ye gelecek hocam. 25.000 civarına çıkamıyorum maalesef 15'i zorlayıp biraz üstüne çıkıyorum o civarda da temiz araba çok zor bulunuyor gördüğüm kadarıyla.

hocam sen sordun diye şimdi baktım siteye 50.050 görünüyor, benden çıkan toplam para 38.000 idi...
dediğim gibi çok büyük ihtimal asker öğretmen yararlanamıyor, malesef...

EynelMefer' Alıntı:
hocam sen sordun diye şimdi baktım siteye 50.050 görünüyor, benden çıkan toplam para 38.000 idi...
dediğim gibi çok büyük ihtimal asker öğretmen yararlanamıyor, malesef...
Eyvallah hocam bayağı fark etmiş fiyat güle güle kullan..

yedek subay ve yedek subay statüsündeki asker öğretmenler yararlanamıyor ben asker öğretmen iken başvurayım dedim kabul edilmiyor

hozgulen' Alıntı:
yedek subay ve yedek subay statüsündeki asker öğretmenler yararlanamıyor ben asker öğretmen iken başvurayım dedim kabul edilmiyor
Evet hocam öyleymiş, Oyak genel müdürlüğü de aradım yararlanamazsınız diyorlar.

BBNET
Geri