PİRANHA PULSAR NAVİGASYON YORUMU?

Kodla Büyü

beslenmeciler

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugün A101'deki kampanya indiriminden faydalanarak Öğretmen arkadaşlarla 2 tane piranha pulsar 4,3" navigasyon cihazı aldık. Alır almaz pişman oldum açıkçası. Arkadaşlarada tavsiye etmiştim onlarda aldılar. Navigasyon olarak kullanımı idare eder bir ürün fakat adres bulmada sıkıntılar var. Ayrıca FM transmitter özelliği hiçbir işe yaramayan bir model. Araçta sesi gelmiyor ve ayrıca Bluetooth özelliği yok. Malesef bu ürün çok kötü. Aldığıma ve aldırdığıma pişman oldum. Forum sayfamızda alacak olan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum.

hocam hemen iade edin derim piranhada çalışan arkadaşım var iğrenç olduğunu söylüyor garantide sorun çok oluyormuş yapmıyorlarmış..

Hocam üzerindeki etiketleri aldık ve bu yüzden sanırım iade edemeyiz. Başka alacaklar almasın diye burada böyle bir konu açtım...

hocam geçen sene ben de almıştım piranha navigasyon a101 den. çok memnunum. harita güncellemelerini yapın. bluetooth hiç kullanmadım ama fm transmitter de iyi. tek sıkıntı uzun süre hem navigasyon hem de fm transmitter açıksa işlemci zorlanabiliyor. fm transmitter hata veriyor. adres tarifi çok iyi. en küçük dükkanları bile gösteriyor.

bendeki model
http://www.hepsiburada.com/Liste/piranh ... yId=257643

naviextras toolbar ile harita güncellemesi yapın. şuan en güncel harita 2011.07 olması gerekiyor

Phascolarctos cinereus' Alıntı:
hocam geçen sene ben de almıştım piranha navigasyon a101 den. çok memnunum. harita güncellemelerini yapın. bluetooth hiç kullanmadım ama fm transmitter de iyi. tek sıkıntı uzun süre hem navigasyon hem de fm transmitter açıksa işlemci zorlanabiliyor. fm transmitter hata veriyor. adres tarifi çok iyi. en küçük dükkanları bile gösteriyor.

bendeki model
http://www.hepsiburada.com/Liste/piranh ... yId=257643

Hocam sendeki model infiniti modeli. Pulsar modelinde bluetooth malesefki yok ve fm transmitteri berbat diyebilirim. Demekki modeller arasında farklılıklar olabiliyor. Senin memnun olmana sevindim açıkçası.
Benim E72 telefonumda garmin yüklü. Açıkçası piranha pulsara göre mükemmel diyebilirim...

Hocam bende pulsar modelini aldım a101den yedek almadan güncellemeye kalktım onuda alet hata verdi arguman 22 erorr falan diye acaba sizdeki dosyalar duruyor ise biyere upload edip link verebilirmisiniz

Piranhadan uzak durun
Isırır.

Bende 5' lik var. usb güç girişi öyle dandik ki. 2 ay sonra güç girişi içine kaçtı.
servise gönderdim,
Ne desele beğenirsiniz: "Kullanıcı hatası var. Ancak müşteri memnuniyeti kapsamında değerlendirilerek onarıldı" dediler.
Hazretleri lutfetmişler onarıvermişler.

Kesinlikle uzak durun.

navigazyonsuz yola çıkmamak lazım insanın başına her şey gelir allah korusun kaybolur insan korkarım kayıp ölmekten

En gereksiz gördüğüm cihaz. Millette harıl harıl kullanıyor şaşırıyorum açıkçası...

hasari' Alıntı:
En gereksiz gördüğüm cihaz. Millette harıl harıl kullanıyor şaşırıyorum açıkçası...
öle deme hocam bilmediğin yerde işine yarar. hele istanbulda falan. bir de kayyu pepe falan izlettiriyorsa süper olur

BBNET
Geri