Packard Bell laptop ve nvidia Gt540m Optimus ekran kartı

Kodla Büyü

v_nehir

Üye
arkadaşlar bilirsiniz artık bazı laptoplar optimus teknolojili ekran kartları kullanıyor iki ekran kartı tek bilgisayarda biri düşük işlemler için diğeri yüksek ancak benim çözüm bulamadığım bir sıkıntım var packard bell i5 işlemcili iki ekran kartlı (biri nvidia gt540m 2gb diğeri intel) bir laptopbum var ama oyun oynarken sıkıntı yaşıyorum.Örnek vermem gerekirse far cry 3 te aynı işlemcili ve aynı ekran kartlı casper marka laptop takılmadan akıcı bir şekilde oyun oynarken ben oynayamıyorum bu konuda bilgisi olanlar fikirlerini yazabilirlermi

Ekran kartı modeli aynı mı eğer aynı ise. Oyun grafiklerini yüksek çözünürlük ayarlamış olabilirsin. Ayrıca oyunu ayrıntılı göster seçeneği aktif olabilir.
Sürücünü güncelle. Daha sonra oyun grafiklerini düşür.

hasari' Alıntı:
Ekran kartı modeli aynı mı eğer aynı ise. Oyun grafiklerini yüksek çözünürlük ayarlamış olabilirsin. Ayrıca oyunu ayrıntılı göster seçeneği aktif olabilir.
Sürücünü güncelle. Daha sonra oyun grafiklerini düşür.
bilgisayarın markaları dışında tek fark benim 6gb ram diğeri 8 sadece far cry 3 tede değil başka birkaç oyunda da oldu aynı şey anlamadım gitti driver güncel ayarlar en düşük olduğunda bile bende sanki kasıyormuş gibi oynuyor oyun ama diğer bilgisayarda akıp gidiyor oyunda aynı bir çözüm bulamadım

hocam nvidia'nın ayarlar menüsünde hangi programların hangi ekran kartı ile açılacağını seçebiliyorsun. bi kontrol et istersen belki onboard ekran kartı seçili olabilir.

nvidia ayarlarından oyunun hangi grafik işlemciyi kullanacağını seçmen gerekebiliyor hocam istersen ona bir bak . bu arada aynı makineden bendede var aşırı ısınıyor benim bilgisayar seninki de öylemi? Acer menşei olduğundan mıdır nedir soğudum bu aralar oyun oynamaktan

sağ alttan veya denetim masasından nvidia ekran ayarlarına gir oradan oyunun kullanacağı geçerli ekran kartını seçiyon. Eğer nvidia seçili değilse onu seç olur. :+1:

hocam nvidia'nın ayarlar menüsünde hangi programların hangi ekran kartı ile açılacağını seçebiliyorsun. bi kontrol et istersen belki onboard ekran kartı seçili olabilir.
kontrol ettim nvidia secili ama gene olmuyor

nvidia ayarlarından oyunun hangi grafik işlemciyi kullanacağını seçmen gerekebiliyor hocam istersen ona bir bak . bu arada aynı makineden bendede var aşırı ısınıyor benim bilgisayar seninki de öylemi? Acer menşei olduğundan mıdır nedir soğudum bu aralar oyun oynamaktan
hocam bende ısınma problemi yok tek sıkıntım oyunu istediğim gibi oynayamamak sende nvidia nın hangi driveri yüklü hocam

sağ alttan veya denetim masasından nvidia ekran ayarlarına gir oradan oyunun kullanacağı geçerli ekran kartını seçiyon. Eğer nvidia seçili değilse onu seç olur.
seçili hocam ama değişen hiçbirşey yok anlamadım gitti söylediğiniz herşey denendi ama sonuç hala aynı kafayı sıyıracam casper marka laptop olan akıp gidiyor oyunda benimki kasıla kasıla çalışıyor

Masaustunden yuksek performansli olana tikla.ayrica fazla birsey de bekleme.gtx 670 monster ancak hakkindan gelir.

Chipset driverlarını kur. Bu durumda anakartınız farklılık gösteriyor olabilir. Mutlaka bir fark vardır.

BBNET
Geri