Çok temiz ortalıkta kan man yok...öyle bir şey anlatıyor ki insanın orda olma isteği geliyor sonuçta işkence edildiği yer. :lol:refleto' Alıntı:işkence gören adamın "çok hijyenik çalışıyorlar." demesine kopmuştum.
bide hapisane önünde ki askerin oynaması aklımda kalmış
Önerinizden sonra filmi izledim.mtokcan' Alıntı:Hocam Ferhan Şensoy'un bir de "Son Ders" filmi var. İzlemediyseniz tavsiye ederim....
Filmin tamamını izlemeden yorum yapmayı doğru bulmuyorum.eirene' Alıntı:Üniversitede öğrenciydim o zamanlar,arkadaşlar tutturdu Pardon'a gidelim diye. Gittik ve arada çıkmıştık. Bayat espriler,fenaydı gerçekten. Neyse ki şlimdi daha güzel filmler yapılıyor Allah'tan.
benimde favorilerimdendir bu, bide gardiyanın rüzgara karşı işememelerini söylemesitomreader2010' Alıntı:benimde, ilk nezarete girdiklerinde
İbrahim:="bir isim istediler bizde seni söyledik"
Dayak yemiş arkadaşı harap bitap tekerlikli sandalyede " saolun abi" demesi
jahr' Alıntı:benimde favorilerimdendir bu, bide gardiyanın rüzgara karşı işememelerini söylemesitomreader2010' Alıntı:benimde, ilk nezarete girdiklerinde
İbrahim:="bir isim istediler bizde seni söyledik"
Dayak yemiş arkadaşı harap bitap tekerlikli sandalyede " saolun abi" demesi
mtokcan' Alıntı:Hocam Ferhan Şensoy'un bir de "Son Ders" filmi var. İzlemediyseniz tavsiye ederim....