sezginozturk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 630 29 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar okulda ETAP PARDUS kullanıyoruz. Bir tane idare bilgisayarına da pardus 17.1 i kurdum. Şimdi ben windows yüklü bilgisayara bağlı yazıcıyı nasıl tanıtacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar okulda ETAP PARDUS kullanıyoruz. Bir tane idare bilgisayarına da pardus 17.1 i kurdum. Şimdi ben windows yüklü bilgisayara bağlı yazıcıyı nasıl tanıtacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
sezginozturk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 630 29 Aralık 2017 #2 Sanırım terminal işine yoğunlaşmam gerekecek
E eduran Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 256 30 Aralık 2017 #3 debian da smbclient paketi ile kullanabilmiştim hatırladığım kadarıyla. Windows ağındaki yazıcıları böylece görüyor ve tanıtabiliyorsunuz.
debian da smbclient paketi ile kullanabilmiştim hatırladığım kadarıyla. Windows ağındaki yazıcıları böylece görüyor ve tanıtabiliyorsunuz.
sezginozturk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 630 1 Ocak 2018 #4 eduran' Alıntı: debian da smbclient paketi ile kullanabilmiştim hatırladığım kadarıyla. Windows ağındaki yazıcıları böylece görüyor ve tanıtabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam
eduran' Alıntı: debian da smbclient paketi ile kullanabilmiştim hatırladığım kadarıyla. Windows ağındaki yazıcıları böylece görüyor ve tanıtabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam
MaviAteş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 423 2 Ocak 2018 #5 Ubuntu-tr Wiki sayfasında SAMBA 'yı güzel anlatmışlar. ==> https://wiki.ubuntu-tr.net/index.ph...C4.B1c.C4.B1_Suncusunu_Yap.C4.B1land.C4.B1rma Oradan anladığım kadarıyla, smbfs diye bir paket var, onun kurulu olması yeterli.
Ubuntu-tr Wiki sayfasında SAMBA 'yı güzel anlatmışlar. ==> https://wiki.ubuntu-tr.net/index.ph...C4.B1c.C4.B1_Suncusunu_Yap.C4.B1land.C4.B1rma Oradan anladığım kadarıyla, smbfs diye bir paket var, onun kurulu olması yeterli.
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,792 9 Eylül 2018 #6 Yazıcı yazdığınızda menüde yazıcı ayarları görünecek oradan ağ yazıcısından yazıcı bul dediğinizde bulacaktır. Ağ ayarlarınız doğru yapılandırılmışsa
Yazıcı yazdığınızda menüde yazıcı ayarları görünecek oradan ağ yazıcısından yazıcı bul dediğinizde bulacaktır. Ağ ayarlarınız doğru yapılandırılmışsa