daphne_' Alıntı:Umarım çabalarınız bi sonuç getirir.Özür grubunda başvuru yapıp sonrasında ilde açık olmadığı için tercih bile yapamayıp tayini çıkmayanlardanım öncelikle onu belirteyim. Birsürü borç harca rağmen ücretsiz izne çıkmak durumunda kalıcam pek çok kişi gibi.. Tayini çıkmayanlar için çözüm adına saçmasapan birsürü haber çıkıyor bir umut bekletiliyoruz.. Kendi adıma insanların ücretsiz izne mecbur bırakılmaması için kurum içi yada ihtiyacı olan başka kurumlarda normal memur olarak görevlendirme yapılabilmeli tabi öğretmenin kabul etmesi halinde..Bazı arkadaşlar tepki verebilir ama saçma gelebilir ama en azından başka çözüm bulunamayan bu sene için karın doyuran bi çözüm olabilir. Yada kurum değiştirmek isteyen arkadaşlara meb sorun çıkarmayacağını açıklayabilir..
facebook grubunda bende böyle olsun dedim ama kadrolu arkadaşlar hocalar, formatörlük çözüm değil derslere zorlayın dediler.halk' Alıntı:Hocam bence şunu önerin: İlköğretimlerde birer tane formatörlük kadrosu açsınlar. Herkesi oralara yerleştirsinler. İş çözülsün. Mal gibi ortada dolaşıp tayin istemeyelim. Norm fazlası diye bir şey olmasın.
murat_erg' Alıntı:biz atanmamışlar sorunlarımızı dile getirirken atananlarında sorunlarını dile getirmiş olacağız önemli olan birlik destek sorun atanınca bitiyomu yok onun için tüm arkadaşların desteğine ihtiyacımız var burada artık başka sayfalarda gördüğüm üzücü yazıları görmek istemiyorum..
mfacil' Alıntı:murat_erg' Alıntı:biz atanmamışlar sorunlarımızı dile getirirken atananlarında sorunlarını dile getirmiş olacağız önemli olan birlik destek sorun atanınca bitiyomu yok onun için tüm arkadaşların desteğine ihtiyacımız var burada artık başka sayfalarda gördüğüm üzücü yazıları görmek istemiyorum..
katılıyorum hocam sorun zaten aynı bızım sorunumuz bıze ıhtıyac duymadıklarını bangır bangır bagırmaları bıze ıhtıyac duymayan bızden kımseyıde almaz asıl sorun bılısımın önemsız olarak gormelerı bu zıhnıyet kalkarsa alımlarda duzene gırer hatırlıyorum bır donem en yuksek puanlı bolumduk en cok aranandık
cesur yürek99' Alıntı:hüseyin çelik neyi çözecek bu belayı başımıza saran zaten kendisidir. bakan olduğu dönemlerde burnundan kıl aldırmayan çelik bu günlerde eğitim ile ilgili herşeye müdahil olmaya çalışıyor. neden eğitim hakkında müdahil olmaya çalışıyor dersiniz.
blgsyr80' Alıntı:Arkadaşlar Ben EML de Bilişim Teknolojileri Alan Şefiyim 36 saat ekders alıyorum çok şükür çok rahatım ama her gün bu siteye girip bu konuda yapılacak bir şey varsa destek olmak için takip ediyorum ve ben bunu bu kadroda çalışırken yapıyorum bu duyarlılığı gösteriyorum çünkü bizler birey olarak meb'in gözünde kocaman bir sıfırız ama birlik olup hep beraber hareket edersek inanın istediğimiz makul olan her şeyi hakkımız olan her şeyi sonuna kadar alırız.. Şimdi gelelim bu saat itibariyle ne yapılabilir bir kere şuan için dersleri felan unutun artık bu yıl için dersler geri gelmez ama en azında Her okula Fatih Projesi gibi bir proje yapım aşamasındayken Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Kadrosu Maliye Bakanlığınında onayı alınarak kalıcı olarak verilerbilir biz şimdi sadece bunu içim uğraşmalıyız ders işi çok kolay ki bu yıl için ders için uğraşmaya gerek yok çünkü TTK Toplandı kararlar alındı ders listeleri yayınlandı haftaya okullar açılacak ondan dolayı görüşmeye gidecek arkadaşlar Her okula BT Rehber öğretmeni KADROSU için uğraşırlarsa şimdilik Tek çözüm bu olarak görüyorum tabi ki Çalışma şartları Tıpkı Rehber Öğretmenlerin ki gibi olmalı Günde 6 saat ve yukarıdada dediğim gibi birlik olup destek olmazsak inanın yok olaca(ğız)ksınız..
M.Akif Der ki: "Sahipsiz Kalmış bir Milletin batması haktır, Sen sahip çıkarsan bu Millet batmayacaktır."