Pazartesi sadece liselere tatilmiş..

Kodla Büyü
Yarın bana resmi bi yazı imzalatmazlarsa (cuma ders yok) pazartesi tatil derim ve gitmem.. sonra ne olur acaba?

yani bu kişiye göre hareket etmek de yeni moda oldu,

Dinçer de böyle yapıyordu, ben dedim oldu, hatta en son yönetici rotasyonunu ertelemişti ben yaptım oldu mantığıyla.

faruk8542' Alıntı:
Yarın bana resmi bi yazı imzalatmazlarsa (cuma ders yok) pazartesi tatil derim ve gitmem.. sonra ne olur acaba?

hiçbirşey olmaz hocam. müdür yırtınır sadece boşta kalan öğrencileri napcam diye :)

24 Nisan da liseler tatil olmadı. 20 mayısta da ilkokul ortaokul tatil olmayacaktır. Tatil olması da saçma zaten lise kutlasın çalışsın biz tatil yapalım ortaokul olarak ne güzel dünya :)))))

Resmi yazıdan keserek koydum arkadaşlar.Çalışma takvimi yeniden düzenlenmiş durumda.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    68.1 KB · Görüntüleme: 301
  • 2.jpg
    2.jpg
    54.3 KB · Görüntüleme: 301
  • 3.jpg
    3.jpg
    153.2 KB · Görüntüleme: 301
bekir3840' Alıntı:
24 Nisan da liseler tatil olmadı. 20 mayısta da ilkokul ortaokul tatil olmayacaktır. Tatil olması da saçma zaten lise kutlasın çalışsın biz tatil yapalım ortaokul olarak ne güzel dünya :)))))

Ben ortaokuldayım biz pazar günü kutluyoruz bayramı.

Bu tatilleri pek anlamlı bulmuyorum. Oldu olacak bayram öncesi günleri de 22 nisan ve 18 mayısıda tatil edelim :)
Bence 20 mayıs ve 24 nisan tüm okullarda eğitim öğretime devam edilmeli.

Ben zaten ilk ve ortaokullara tatil değil diye biliyordum. Bugün müdür yardımcımız pazartesi tatil dedi, ben de ona göre plan program yaptım. Sonrasında da tatil olmadığını öğrendim, hayallerim çok kısa sürdü ve yıkıldı. Aslına bakarsanız olmaması da lazım zaten. Liseler 24 Nisan'da okula geliyor. Liseye giden kardeşime 24 Nisan'da hava atmıştım, şimdi 20 Mayıs'ta da o bana atacak, hakkıdır. :lol:

ulan lisede çalışırkene 24 nisana özenirdim tatil olmazdı.. ilkokula geçtik 20 mayısı tatil ettiler var mı böyle bişey yaa! v :P ar artıkk ülker dankek!

arkadaşlar ankarada okullara yazı geldi. 20 nisan tüm kurumlarda tatil diye.
okula gelen mail yazısında şu denilmekte:

"20 Mayıs 2013 Pazartesi günü tüm kurumlar tatil olduğuna dair Valilik onayı ile liste 12 Nisan 2013 tarihinde İlçelerimize gönderilmesine rağmen halen okullarımızdan telefonlar alınmaktadır. Gerekli duyurunun yapılmasını rica ederim.

Hasan YANIK
Müdür Yardımcısı"

mail ile gelen resmi yazı ise ekte.

Ekli dosyalar

yarın yeni bi yazı daha gelir ivedi diye tekzip-düzeltme-diye bakan beyin emirleri doğrultusunda ... tarihli mailin dikkate alınmaması ve gerekli duyuruların yapılması diye.. burası türkiye

Geri