Eğitim Bir Sen İstanbul MEM eylemi katılım azlığı nedeniyle ses getirmedi. Ses getirmeyince de diğer il ve ilçe temsilciliklerinin dikkatini çekemedi. Ama eğer siz sendikanıza "bireysel başuru için yol gösterin ban"a derseniz ve yine ilgilenmezler ise istifa etmekte haklısınız.hturna7' Alıntı:yarın istifa edicem ebs den ,kaçtır il başkanına söylüyorum, mailler atıyorum adamlarda tık yok.
mfk' Alıntı:İstanbul MEM olayı abartıp Öğretmenleri sürmeseydi, kimsenin bizi umursayacağı yoktu. Her işte bir hayır vardır diyorum. Allah sürülen arkadaşlarımıza ve benim gibi sözleşmelilere sabır versin. Artık birşeyler olacağını umuyorum.
:+1:mfk' Alıntı:haberin hala ana sayfada kalması müthiş. PGM ne kadar kıvırsa da bizden haberdar olmadıklarını bütün Türkiye gördü. Kusura bakmasınlar ama bu kadar işgüzarlık olamazdı. Çok güzel oldu. Allah emeği geçenlerden razı olsun.
:+1: :+1: :+1:ismailt' Alıntı:Evet arkadaşlar tükiyedeki en popüler bilinen memurlar.net sanırım habere yer vermemiş.Ben birdaha bu siteye girmeyi düşünmüyorum ve kınıyorum benim bir faydam dokunduysam helal etmiyorum.Zaten memurlar.net objektif bir medya kuruluşu değildi sürekli bu düşüncemi pekiştiriyor.