Ben kendimi çooooooooook seviyorummm...... Nasıl da Cuk diye oturdu bu şarkııı
Eylem de Bu şarkıyı söyleyelimmm
Eylem de Bu şarkıyı söyleyelimmm
:alkis: :alkis: :alkis:Türkiye58' Alıntı:the_korsan' Alıntı:xtasy' Alıntı:Arkadaşlar bu yazıdan çıkarılması gereken en önemli sonuç sonlara doğru geçen bakanlığımız bünyesinde çalışan BT öğretmenlerinin basına yansıttığı güncel haberlere kaynak teşkil eden... ibaresidir. Birileri bizi yakından takip ediyor ve yanlış anlamadıysam kızmaya bile başlamışlar. :++:
Kızdıklarına emin olabilirsiniz hocam fakat basın ve eğitimci yazarları pgm'nin cevaplarıtatmin etmiyor ve verilen cevapların gerçeği yansıtmadığını, laf dolandırıldığını çok iyi biliyorlar.
Basının her kademesinin durumundan haberi var, sendikaların her kademesinin haberi var, birçok vekilin haberi var, artık meb birimlerininde haberi var (basın-gazeteciler ayrı ayrı bilgi edinmeye başvurduğunda hepsi anladı çalkantıyı), eğitimci yazarların, gazetecilerin vs vs
Haberlerimiz yine yayınlamaya devam edecektir, pgm'nin bu açıklamasına yanıtlarda gelecektir, muhalefetin faydası olur diyerek muharrem inceyle bile görüştük raporlar sanırım yarın ulaşır, eğitimbir merkezde zaten raporlarımız vardı, mevzuat bölümü incelemişti, gelişmeleri öğrenmek için yarın eğitimbirsen genel merkezle bşk. yrd. ile tekrar görüşeceğim. Norm olaylarının şu an durdurulmuş olmasında katkılar oldu.
hocam çalışmalarınızı takdirle karşılaşıyorum Sivastan bi isteğiniz olursa ben buralardayım
Gayet güzel açıklamışlar. Hadi bakalım buna nasıl cevap verilecek...fahrican' Alıntı:memurlar.net anasayfadan verilmiş
MEB; Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri hakkında kamuoyunu yanlış bilgilendirmektedir
http://www.memurlar.net/haber/189746/
fahrican' Alıntı:Enestar hocam , PGM daha farklı anlamlı kelimelerin kısaltması ama, burda yazmam uygun değil. :verymad:
Peşpeşe yaptıkları 2 saçma açıklama ile müdür fıkralarını aratmadılar.
:++:bbozkurt' Alıntı:PGMgül'ün suçu yok... yakında.. :verymad: