Picasaweb.google yasaklandı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan waa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

waa

Aktif Üye
giremedim bu gün ktunnel den girince çıktı aynen youtube gibi? evden de okuldan da girmiyor picasaweb.google'a? ne istiyorlar ki yahu ne güzel okul fotolarını yayınlıyorduk ne yapacaz şimdi? meb.k12 de 100 mb alan veriyor neyime yetiyor ki hayret bişey ya....

ne diyorsunuz umut var mı yoksa hemen yeni bir site mi araştıralım? geri açılır mı?

Ben de aynı dertten muzdaribim hocam.
Ben de yeni resim galerisi arayısındayım tam da okulun kapanmasına yakın etkinliklerin bol oldugu zamanda kotu oldu.
Geri acılma umudu var mı acaba?

hocam 800 den de fazla foto vardı ya :x yeni bir resim galerisi arıyorum bende. bilen birilerinden tavsiye varmı acaba?

can61' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:

hocam bidiğim kadarıyla phocha gallery joomla nın bileşeni. Ne alaka ??
Yoksa Picasa gibi bir hizmetimi varda bilmiyorum :|

olabilir :)

ben picasa türü bişey istedigini kaçırmışım pardon.direk resim galeri sorunca yazdım.. :lol:

buyrun ozaman ;

Preclick Silver Photo Organizer
iView Media Pro
iphoto

müjdemi isterim!!!! açıldı bugün iyi stres yaşatıyorlar bize...

inşallah bir daha da kapanmaz çok yararlı bir servis pratik gereksiz reklam da yok. sevindim vallaha ya :alkis:

valla ben de anlamadım hocam sabah web sitesi için işim vardı girdim baktım açılıyor. işimi hallettim siteyi gncelledim çıktım.
Şimdi gene açılmıyor ???
elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz mı diicez artık bilmedim ki bu dns lerle sürekli oynuyorlar bu ara dur bakam kimin elinde kalacak... bu arada şimdi ktunnelden girdim açılıyor....

bugün itibari ile yine meb tarafından picasaweb.com okullarda kapalı. normalde açılıyor.
meb ile iletişime geçen olmadı mı açılması için.

BBNET
Geri