linuxta var ama windowsta bilmiyorum
100 videodan fazla var hocam. İkinci önerinize bakıyorum ??Oynatma listesi çok uzun değilse Internet Download Manager kullanarak videoları teker teker herhangi bir zahmete girmeden indirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 76312
Uzunsa şu programı deneyin isterseniz.
![]()
GitHub - shaked6540/YoutubePlaylistDownloader: A tool to download whole playlists, channels or single videos from youtube and also optionally convert them to almost any format you would like
A tool to download whole playlists, channels or single videos from youtube and also optionally convert them to almost any format you would like - shaked6540/YoutubePlaylistDownloadergithub.com
Max 50 video'lu playlist indirebiliyormuş hocam.YouTube Playlist Downloader
The best YouTube playlist downloader available right now. Download multiple videos from a YouTube playlist with a single click.ytshorts.savetube.me
Çalışıyor hocam. Teşekkürler. ?Uzunsa şu programı deneyin isterseniz.
![]()
GitHub - shaked6540/YoutubePlaylistDownloader: A tool to download whole playlists, channels or single videos from youtube and also optionally convert them to almost any format you would like
A tool to download whole playlists, channels or single videos from youtube and also optionally convert them to almost any format you would like - shaked6540/YoutubePlaylistDownloadergithub.com
Çalışıyor hocam. Teşekkürler. ?
4K Video Downloader tek geçerim. Ayarları yaptıktan sonra sadece playlistin url'sini giriyorsunuz.
Linkini atar mısın hocam. Mağazalarda benzer çok eklenti var. Hangisi acaba?opera eklentisi olarak saveyoutube kullanıyorum sorunsuz klasör dosya başlığına kadar indiriyor
Geçtiğimiz yıl ihtiyacım olmuştu; 300 kadar video indirmem lazımdı. Buradan bir arkadaşımızın tavsiye ettiği Human Youtube Downloader uygulamasını kullandım. (Bu arada Youtube videolarını MP3'e dönüştürüp indirmek için de programın başka versiyonu var.) Diğer programları da kullanmış birisi olarak; 4K vs... en başarılı bu uygulamayı buldum. Çok stabil çalışıyor.YouTube'da bir playlist'i ücretsiz ve pratik bir şekilde indirebilir miyim?
Linkini atar mısın hocam. Mağazalarda benzer çok eklenti var. Hangisi acaba?
Bu program paralı acaba 300 videoyu nasıl indirdiniz? 20 video indiriyor en fazla. Satın mı aldınız?Geçtiğimiz yıl ihtiyacım olmuştu; 300 kadar video indirmem lazımdı. Buradan bir arkadaşımızın tavsiye ettiği Human Youtube Downloader uygulamasını kullandım. (Bu arada Youtube videolarını MP3'e dönüştürüp indirmek için de programın başka versiyonu var.) Diğer programları da kullanmış birisi olarak; 4K vs... en başarılı bu uygulamayı buldum. Çok stabil çalışıyor.
fullprogramlarindir.net sitesinde mediahuman-youtube-downloader-indir-full araması ile bulabailirsiniz.Bu program paralı acaba 300 videoyu nasıl indirdiniz? 20 video indiriyor en fazla. Satın mı aldınız?