serdeniz' Alıntı:hocam emeklerinize sağlık..bu kitabı nasıl temin edebiliriz acaba??
fborlu' Alıntı:Sayın hckaya ve zaphere "kulingo" hesabımıza yasaklama (nedenini öğrenmek için bekliyoruz) geldiği icin tanıtım sayfalarını yayınlamak adına ve kitapla ilgili soru ve görüşleriniz için bu hesap üzerinden iletişime devam edeceğiz. Programlama temelleri uygulama kitabı ile ilgili tanıtım sayfalarını hazırladık. Ekte bu dosya var.
Kitabımız büyük boy, 353 sayfa ve temrin sayfası şeklinde 120 uygulama sayfasını içermektedir. Bu uygulamaların sayısına konu içindeki örnek uygulamalar dahil değildir.
Kitabımızda 5 bölüm bulunmaktadır:
1- Kodlamaya Hazırlık
2- Basit Kodlar
3- Kontrol Deyimleri
4- Metotlar
5- Form Uygulamaları
Kitabımızın Tüm Eğitim Camiasına faydalı olması dileğiyle saygılar sunarız.
BÜYÜK BOY, 353 SAYFA, 120 UYGULAMA SAYFASIYLA FİYATI : 18 TL
ÖĞRETMEN/OKUL TOPLU ALIMLARINDA FİYAT 15 TL'DİR VE KARGO ÜCRETİ TARAFIMIZA AİTTİR.
AYRICA PROGRAMLAMA TEMELLERİ DERSİNE GİREN ÖĞRETMENLERİMİZE TOPLU ALIMLARDA KİTABIMIZI HEDİYE OLARAK ÜCRETSİZ YOLLUYORUZ.
TOPLU ALIMLARDA ÖĞRETMENİMİZE HEM TEORİK SORULARIN HEM DE UYGULAMA (KOD) SORULARININ ÇÖZÜMLERİNİ/KODLARINI İSTEDİKLERİ TAKDİRDE YOLLUYORUZ.
Sipariş bilgilerinizi Ad,Soyad, Kitap Adedi, Adres ve Telefon bilgileri olacak şekilde aşağıdaki mail adreslerine yollayabilirsiniz:
yazilimuygulamalariserisi@gmail.com
iletisim@yazilimuygulamalari.com