görüşlerinizi dikkate alarak easeus partition recovery'den devam ediyorum çalışmalara.. teşekkür ederim..
hiren'in içindeki mini xp ile açıp ntfs izinlerini sıfırlamaya çalıştığımda siyah komut penceresinde epeyce bi klasörü halletti ama yine hata verdi.. ne mini xp'de, ne de normal windows ortamında dosya kopyalamıyorum.. sanırım, ilk kez sizden öğrenmiş olduğum ntfs izinleri diye bir olay var.. bu izinleri sıfırlayınca işi de çözmüş olacak gibiyim.. bunu sıfırlamanın başka bir yolu var mıdır acaba ??kalelibilişim' Alıntı:Hocam üstteki önerilerimi denediniz mi ?
fatihinfedaisi' Alıntı:hiren'in içindeki mini xp ile açıp ntfs izinlerini sıfırlamaya çalıştığımda siyah komut penceresinde epeyce bi klasörü halletti ama yine hata verdi.. ne mini xp'de, ne de normal windows ortamında dosya kopyalamıyorum.. sanırım, ilk kez sizden öğrenmiş olduğum ntfs izinleri diye bir olay var.. bu izinleri sıfırlayınca işi de çözmüş olacak gibiyim.. bunu sıfırlamanın başka bir yolu var mıdır acaba ??kalelibilişim' Alıntı:Hocam üstteki önerilerimi denediniz mi ?
google'da ntfs permission falan diye arattım ama çok net bir şeyler bulamadım.. yardımınızı kesmezseniz sevinirim hocam..
fatihinfedaisi' Alıntı:İçine girilebilen klasörlerdeki dosyaları bilgisayara kopyalamaya çalıştığımda aldığım hata şu şekilde :
maalesef olmuyor hocam.. RAW sorununu hallettik ama G/Ç hatası alıyorum.. önceki mesajlarımda mevcut ekran görüntüsü..antiformator' Alıntı:Linux bir sisteme takarsan diski RAW olarak görmez, bu şekilde verilerini yedekleyebilirsin.