btömehmet' Alıntı:Gördüğünüz birkaç kişiye genele yaymak hak yemektir bence. Ben de kaç okul gezdim her branştan hem çalışanını hem de yatanını gördüm buna kendi branşım da dahil. Deneme sınavının sonucunu rehber öğretmen değil, her dersten seçilen öğretmenler yorumlamalıydı bence.mesafeli' Alıntı:7 yıllık öğretmenlik hayatımda(7-8 okul gezmişliğim vardır btr sayesinde) herhangi bir rehber öğretmenin öğrencilerin gerek akademik gerek psikolojik gerekse sosyal yönden bir sorununu çözdüklerine ben şahit olmadım size yemin ederim. Ama kendilerini öyle güzel satarlar ki havalarından yanlarına bile yaklaşamazsın. En ufak bir iş kırıntısı ver sana bor piislikmiş gibi bakarlar tepeden tepeden. Hatta söyle bir örnek vereyim bizim ilçede akademik başarıyı geliştirme proje ekibi kuruldu. İlçede yapılan deneme sınavlarını okumak ve sonuçlarını yorumlamak için.Ben ve başka bir Bilgisayarcı arkadaş görevlendirdiler ne alakaysa. Halbuki oliş rehberlik işi en nihayetinde. Biz diğer arkadaşla yanımıza bir rehberlikçi verin bari dedik. Koca ilçede Yanımızda çaLışacak gönüllü rehberlikçi bulamadılar iyi mi. Sonunda zorla birini görevlendirdiler. Her işi yine diğer arkadaşla ben yaptık. Rehberlikçiyi de ilçe milli eğitim müdürü kovarak aldı bizim ekipten hemde herkesin içinde nezaket sınırlarını aşan bir üslupla. Yani sözün kısası ben çalışan rehberlikçi görmedim. Siz hem çalışan hem çalışmayan var diyince dehşete düştüm desem yeridir. Çalışmak ve rehberlik aman Allahım
Herkes kendi işine bakmalı bence.
teşekkür ediyorum haklı açıklamanız için, benim bir şey dememe gerek kalmamış. sizi görevlendiren ilçe mem de sizin gibi iş bilmiyormuş mesafeli...