Rehberlik Öğretmenine Yetki verme

Kodla Büyü

akdenizkanki

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar sabah rehber öğretmeni geldi ben çocukların notlarını ve devamsızlıklarını göremiyorum dedi. Onun şifresi ile girdiğimizde öğrenci devamsızlıklarını nasıl görebileceğini gösterdim. Fakat derse girmediği için öğrenci arama butonu aktif değil. Hatta bende inanamadım. sonra kendi kullanıcı adı ve şifremle girdiğimde bir öğrenci arattığımda siz bu şubenin dersine girmiyosunuz uyarı yaptı. dersine girdiğim tüm öğrencileri e-okulda arayabiliyorum. Şimdi rehberlikçi tutturdu ben rehberlik öğretmeni olarak çocukların özellikle not bilgilerine ulaşmalıyım. Not işlemlerine girip raporlar kısmınada ise sınıf ve ders öğretmeni olamadığı için hiçbir sınıfın ve öğrencinin notuna bakamıyor. bunun üstesinden nasıl gelebilirim acaba?

Hocam e-okul'a yönetici olarak giriş yapın, yönetici modülünden rehber öğretmenini seçip yetkilerini ayarlamanız gerekiyor.

Düzeltme: Md. Yrd.sı iseniz e-okulda yönetici grubunda olmalısınız. Yani önce müdürden kendinizi yönetici grubuna dahil etmesini isteyin.

Buna bende uğraşmıştım rehber öğretmenler grubu bile açtım ama yapmadım, sonra grubu da silemedim..

HOCAM BİREYSEL OLARAK YETKİ VEREMİYORUZ ALAMIYORUZ. BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA. MESELA ÖĞRETMEN DİYE BİR GRUP AÇILMIŞ. SADECE O GRUBA YETKİ VERİYORUZ. REHBER ÖĞRETMENDE BU GRUBUN İÇİNDE ACABA REHBER ÖĞRETMEN DİYE BİR GRUPMU OLUŞTURSAM YETKİLERİ VERİP ONU O GRUBA ATASAM

Hocam grup açarak yetkilerini ayarlayabilirsiniz. İdareci Öğretmen Rehber Öğretmen diye 3 grubumuz var biizm ve her grubun kendisine özel yapmak istedikleri işlemlere ait yetkileri var. Sizde bu şekilde gruplara açarak yetki paylaşımı yapabilirsiniz. İdareciyseniz ki e-okul şifresini bilmeniz lazım ne demek şifreyi vermiyorlar ?

Saolun hocamlarım, evet en iyisi bir grup açmakta ve yetki vermekti. Bu yetkiyi verdik şimdilik bir sorun yok gibi :)

akdenizkanki' Alıntı:
Saolun hocamlarım, evet en iyisi bir grup açmakta ve yetki vermekti. Bu yetkiyi verdik şimdilik bir sorun yok gibi :)

hocam yeni grup açmana gerek yok , şifre verirken T:C: kimlik no kısıtlaması yapmazsan eğer , rehber öğretmen notları ve devamsızlıkları görür.. Kolay gelsin..

gölge_se' Alıntı:
akdenizkanki' Alıntı:

hocam yeni grup açmana gerek yok , şifre verirken T:C: kimlik no kısıtlaması yapmazsan eğer , rehber öğretmen notları ve devamsızlıkları görür.. Kolay gelsin..

doğru hocam t.c kısıtlamasını kaldırdığımızdada birçok işlemi yapabiliyor.

BBNET
Geri