RESEN ATAMA ACİL YANITTTT

Kodla Büyü
İlk sayfadaki verilen tavsiyeler tam bir garabet ...normalde sizin değil öbür arkadaşın atanması gerekir...Çünkü resen atamalarda en düşük puanlı öğretmen en uzak noktaya atanarak işleme sırayla devam edilir.Taki boş kadro kalmayıncaya kadar.Eş durumu falan mazaret değildir resen atama 41/5 maddeye göre.İsterse 4 eşi 25 çocuğu olsun.Hemen itiraz et.

Bu arada ilk sayfada o tercih yaparak sırasını savdı ,yok senin puan yüksek oldğu için sana hak tanımışlar gibi yazı yazan arkdaşlar nerden katılıyor acaba dünyamıza.

sinir oldum.resmen sinir. bu bazı yorum yapan arkadaşlar afedersiniz ama konuyu nereleri ile okuyorlar ve norm atamalarına ne kadar vakıflar merak ediyorum..adam benim puanım yüksek diyor siz kalkmış puanı yüksek olandan başlanır atamaya v.s demişsiniz.birisi de Ankaranın yaptığı yanlış demiş :S .bilginiz yoksa susun bari adamı yanıltmayın.

O şube müdürüne iyi okumasını söyleyin ve dava açın.O dediği tercih edenler yüksek puandan başlayarak atanır.Resen atama düşük puandan yüksek puana doğru yapılır.

yukarıdaki arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. itiraz dilekçesini verdim sonucuna göre mahkeme işlemlerini başlatacağım.

duyu80' Alıntı:
İlk sayfadaki verilen tavsiyeler tam bir garabet ...normalde sizin değil öbür arkadaşın atanması gerekir...Çünkü resen atamalarda en düşük puanlı öğretmen en uzak noktaya atanarak işleme sırayla devam edilir.Taki boş kadro kalmayıncaya kadar.Eş durumu falan mazaret değildir resen atama 41/5 maddeye göre.İsterse 4 eşi 25 çocuğu olsun.Hemen itiraz et.

Bu arada ilk sayfada o tercih yaparak sırasını savdı ,yok senin puan yüksek oldğu için sana hak tanımışlar gibi yazı yazan arkdaşlar nerden katılıyor acaba dünyamıza.

bence sen hangi dünyada yaşıyorsun. duyurularda defalarca söylediler. bir kişiözür ataması istediyse il mem bunu kendi içinde tolere ediyor. burada yazılan tavsiyedir. siz kesinlik katmışsınız. saçma sapan belgelerle insanlar aldatılıyor burada.

kimse burada kafasına göre yorum yazmaz. Varsa birtecrübesipaylaşır. bırakın herşeyiben bilirimhavalarını. formatörlük işlerindeburada hikaye anlatanları çok gördük. neticede il mem ler önlerine bir yazı koyar bu yazıya göre hareket eder.bu şubatta gördük ki bazı iller resenbile yapmazken bazı iller ildışı resen yaptı. yetki ilmemdedir. bakanlıkyetki verir mem ler yapar.

"eş durumu olan da resen olur" diyene soruyorum eşinin bulunduğu ilde ki bir ilçeye ataman olsa. oradan da norm fazlası olarak daha başka bir ilçeye atansan. bu durum hoşuna gidermi zaten eşinden uzaktasın. elbette yasal bir dayanağı var demiyorum. İL MEM LERKENDİ İÇİNDE TOLERE EDİYOR diyorum.

Geri