Resen atamaya tabi il ilçe grupları yayınlandı

Kodla Büyü
Ankara da çubukta ki norm fazlası ögretmeni resen ayaşa mı atayacaklar. Mahkemeden döner fakat mahkeme kararını uygularlar mı bilemiyorum.

Saçmalık diz boyu. Ankaradaki tüm ilçeleri neredeyse 1 grup yapmışlar. Ben pursaklardayım beni kazana resen mi atayacak şimdi.

hiç haritaya bakmamışlar anlaşılan.

kayseri için şehrin bir ucuyla diğer ucu aynı grupta. ilçeler arası 2-3 saatlik yol var arada ve bunlar aynı grupta.

arkadaşlar ilçede norm yoksa bu ilçe gruplarından birine mi atancaz şimdi? ya böyle bir şey olabilir mi? ben kendi adıma 2 çocuklar o ilçelere yollarlarsa ne yaparım. moralim bozuldu. çok uzak ilçeleri aynı gruba vermişler? şimdi ben norm fazlasıyım. kendi ilçemde açık yoktu ekimdeki atamada. il merkezi de kendi içinde dolunca okulumda kaldım. şimdi yine kendi ilçemde açık yok. ilçe grubundan bir okulda açık olursa oraya mı göndercekler beni?

arkadaşlar ilçede norm yoksa bu ilçe gruplarından birine mi atancaz şimdi? ya böyle bir şey olabilir mi? ben kendi adıma 2 çocuklar o ilçelere yollarlarsa ne yaparım. moralim bozuldu. çok uzak ilçeleri aynı gruba vermişler? şimdi ben norm fazlasıyım. kendi ilçemde açık yoktu ekimdeki atamada. il merkezi de kendi içinde dolunca okulumda kaldım. şimdi yine kendi ilçemde açık yok. ilçe grubundan bir okulda açık olursa oraya mı göndercekler beni?

Maalesef öyle olacak gibi görünüyor.
Onlar yollamadan siz seçebilirsiniz tabi ki.

Önce ilce içi sonra mı grup içi? Yoksa direk gruba mı resen?

Artık ilçe içi yok, ilçe grubunda tercih etme var:

Resen atama ilçe grubu içinde olmamalı. Eş durumu dikkate alınmamış sanırım. Ekonomik şartlar bir yana, çocuk, ev durumu vs .. İlçe grupları benzer özelliklere sahip değil. Hayırlısı olsun

Onu ben bilemem …
Peki resen atarken puanı en düşük olanlardan mı başlayacaklar yoksa dayısı olmayanlardan mı?
Dayısı olmayan hocam. Çünkü formatörlük yaptığım bir meslek lisesinde geçtiğimiz yıl aynı uygulamadan yan ilçede puanı daha düşük kişiler yerinden kıpırdamazken bizden 3 arkadaş resen gönderildi. İl şube müdürüne itiraz için konuşmaya gitmişler. Ben ne yapabilirim binlerce kişi için geçerli bir durum deyip sallamış.

Bir sendika dava açmış. Coğrafi durum ve ulaşım özelliği demiş ama 2 kriterde çoğu ilçe grubuna uymuyor...

BBNET
Geri