Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resim Çerçeveleri(PSD Formatında Düğün Şablonları)
Arkadaşlar, dosyaları indirdim. Ama kendi resimlerimizi bu şablonlara nasıl ekleyecez. Bunun otomatik bir yolu var mı ? Denedim ama bir türlü örneklerdeki gibi görüntü elde edemedim.
bne öğretmen değilim öğrenciyim böyle progrmlaara karşı cok ilgim var bneim bunları güvenle indirebileceeğim bir yer var mı ve nasıl indirdikten sobra calıstırabilirim..??lütfenn cevaplarsanızz sevinirimm..simdiden sağoulnn
kurmak diye bişey yok photoshop programı ile bu çalışmaları açıcaksın sonra istiedigin deşiklikleri yaparsın.ama photoshop kullanmayı bilmiyorsan olmaz..
öncelikle photoshop'ta kendini geliştirmeye bak onu kur ve kurcala. photoshop için http://www.photoshopdersleri.net/index.php sitesinden yararlanabilirsin.. daha sonra bunları düzeltmeye geçersen daha anlayarak çalışmış olursun ve sıkılmazsın. iyi çalışmalar
hocam yaa hepsi süper vallaha..Fotoğrafçılara bi ton para dökcez bunun için..sonuçta adamlar da bunları kullanıyor..
emeğinize sağlık hocam
ben üçüncüyü indiriom daha ama hepsini indirecem..
teşekürler tekrar..