şifreyi alabilirmiyim ben de pm ya da mkavalc@hotmail.com
şimdiden tşk...
şimdiden tşk...
mail engellemesini bt sınıfında istiyorsunuz sanırım. netsupport 11 veya avast programlarında site engelleme bölümleri var.öğretmenler de öğretmenler odası bilgisayarını kullanır zaten.yaseminsrc' Alıntı:yok hocam deaktive ettiğim halde kaldıramadım. remove diyorum ama error 1326 diye uyarı çıkıyor. fakat başka tahtada kaldırabildim.kaldıramadığım tahtalarda eemree hocamın dediği programla deneyeceğim. bir de bazı maill adreslerinin harıcında mail açmasın istiyorum bunun bır çözümü var mı ? yani sadece öğretmenler maillerini açabilsinler öğrenci açamasın çok mu şey istiyorum )
gncleemree' Alıntı:şifreyi isteyen arkadaşlara yolladım...
Üstün yetenekli hocalarımız şifreyi girerken çok hızlı olduklarından (!) şifreyi bütün öğrenciler öğreniyor. Bazıları defteri doldururken şifreyi girme görevini öğrenciye veriyor. Çıldıracam ya...eemree' Alıntı:zülal' Alıntı:Ben ilk sayfada anlatılanlara göre yapmıştımo zaman bu şekilde yapmanın mantığını anlayamadım çünkü herşeyi yasaklarsak tahtayı kullanan hocalar hiçbirşey yükleyemez belleklerinden. Tahtalarda tek oturum var.
hocam zaten şifreyi öğrenciler öğrendiği için değiştiriyoruz
yeni şifreyi öğretmenlere söylüyoruz onlar belleklerini takınca şifreyi yazıp pc yi kullanıyorlar
kapatınca tekrar şifre devrede oluyor.