merhaba arkadaşlar. okul müdürümüz joomladan yapmış olduğumuz web sitemize ek olarak tek.tas hocamıza 2 aydır baskı yaparak meb.k12.tr adresine bir site yapmasını istemiş. dün arkadaşım geldi benden fotoğrafları istedi bende ona sorduğumda müdür bey 2 aydır bana baskı yapıyor sende oraya yap oda yapsın sende yap 2 sitemiz olsun diyor dedi. tamam vereyim fotoları ama saçmalık bu dedim 1 kurumun 2 farklı sitesi olur mu dedim. neyse müdürü bugün odasında boşken sordum hocam böyle bir isteğiniz olmuş buna neden gerek duydunuz?, neyi eksik gördünüz? diye sordum bana göre gereksiz saçma mantıksız bir fikir dedim. oda olsun ne olacak meb bize böle bir hizmet sunuyor oda olsun 2 olsun 3 olsun 4 olsun daha güzel olmaz mı dedi? bende hocam ben böyle bir kurum ne gördüm nede duydum dedim. eğer düşünceniz buysa ben web sitesiyle artık uğraşmam güncellemem kapatırım dedim. ayrıca ilçemizin merkez okullarını örnek gösterdim firmalara yaptırdıkları siteleri bunlar ücret ödeyerek firmalara yatırıyorlar ve bizim sitemizle ben uğraşıyorum ve bence bu sitelerden hiçbir eksiği yok fazlası var dedim. o okullar para veriyor ben emek verip karşılık beklemeden yaptım ve bu konuda kimseyle kıyasa yarışa girmem. bir sürünün 2 başı olmaz, bu okula 2.müdür gelse hoşunuza gider mi dedim. sonra girdi tek tek sitelere baktı ve haklı olduğumu oda anladı.neyse konuyu daha uzatmayım. sonra oraya para veriyoruz (yıllık 50tl) meb.k12 sen yap dedi. ben dedim hocamın başladığı işi elinden almam ona saygısızlık yapmam. onun benden daha çok boş vakti var madem de hevesli devam etsin bende benim siteyi kapatırım iyi günler deyip çıktım.
not: meb.k12 adresimize index koyup k12li adresimize yönlendirme yapmıştım. yani her iki adreste aktifti.
ben kararımda doğru yaptığımı düşünüyorum ama sizlerden de bir fikir alayım dedim. ne kadar bedava iş yaparsan her işe koşturursan böyle değersiz olursun gibime geliyor bana ve açık açık konuşup mesajımı verdiğimi düşünüyorum.
not: meb.k12 adresimize index koyup k12li adresimize yönlendirme yapmıştım. yani her iki adreste aktifti.
ben kararımda doğru yaptığımı düşünüyorum ama sizlerden de bir fikir alayım dedim. ne kadar bedava iş yaparsan her işe koşturursan böyle değersiz olursun gibime geliyor bana ve açık açık konuşup mesajımı verdiğimi düşünüyorum.