hocam zaten o dediğiniz şeklindeydi sitemiz. bizde de herkes memnundu ama müdürümüz böle enteresan bir reklam tarzı bulmuş. 2 sitemiz olunca daha çok reklamımız olurmuş bana ters geldi bu yorumu. aynı içeriğe sahip 2 site olmuyacağını bu isteğinde devam ederse bende benim yaptığım site ile uğraşmıyacağımı söledim ilk sayfada da anlattığım gibiokyanus41' Alıntı:Bence meb.k12.tr sitenize bir index atardınız ve oradada joomla ile yaptığınız site açılırdı. Bu sorunu çözerdi. 2 alan adı ama tek site olurdu. Bizim okulda öyle ve idare memnun bile oluyor. Bence siz böyle yapın.
Anladığım kadarıyla zaten sert bir tartışma olmamış. Olur böyle şeyler. Herkes yaşıyor. Bence restleşip, sert konuşup, küsüp moralinizi bozmanıza hiç gerek yok. Sonuçta hergün göreceğiniz insanlar. Alttan almakta fayda var kendi huzurunuz için
Hocam siz kesinlikle haklısınız. Müdür beyin istediği şey son derece mantıksız. Zaten okulda onlarca işimiz varken -sanki çok boşmuşuz gibi- aynı anda 2 sitenin güncellenmesi çok saçma. Müdürünüz olaya vakıf değil ve bilmiyor ondan kaynaklanıyor. Kolay bişey zannediyor web sitesiyle uğraşmayı.evrim0626' Alıntı:hocam zaten o dediğiniz şeklindeydi sitemiz. bizde de herkes memnundu ama müdürümüz böle enteresan bir reklam tarzı bulmuş. 2 sitemiz olunca daha çok reklamımız olurmuş bana ters geldi bu yorumu. aynı içeriğe sahip 2 site olmuyacağını bu isteğinde devam ederse bende benim yaptığım site ile uğraşmıyacağımı söledim ilk sayfada da anlattığım gibiokyanus41' Alıntı:Bence meb.k12.tr sitenize bir index atardınız ve oradada joomla ile yaptığınız site açılırdı. Bu sorunu çözerdi. 2 alan adı ama tek site olurdu. Bizim okulda öyle ve idare memnun bile oluyor. Bence siz böyle yapın.
Anladığım kadarıyla zaten sert bir tartışma olmamış. Olur böyle şeyler. Herkes yaşıyor. Bence restleşip, sert konuşup, küsüp moralinizi bozmanıza hiç gerek yok. Sonuçta hergün göreceğiniz insanlar. Alttan almakta fayda var kendi huzurunuz için
hocam onu yemez :mrgreen: ayrıca sırf onu mutlu edecem diyede saçma bir işe girememaak' Alıntı:Hocam joomlada yaptığınız siteyi iframe ile meb.k12 de de görüntüleyin. müdür nerden anlayacak onun iframe içerik olduğunu sadece joomlayı güncellersiniz ikiside güncellenmiş olur. müdürede bakın aynı siteden iki tane yaptım dersiniz :idea:
evrim0626' Alıntı:hocam onu yemez :mrgreen: ayrıca sırf onu mutlu edecem diyede saçma bir işe girememaak' Alıntı:Hocam joomlada yaptığınız siteyi iframe ile meb.k12 de de görüntüleyin. müdür nerden anlayacak onun iframe içerik olduğunu sadece joomlayı güncellersiniz ikiside güncellenmiş olur. müdürede bakın aynı siteden iki tane yaptım dersiniz :idea:
:alkis: :alkis: :alkis:solomonte' Alıntı:Çoğu okulun bir websitesi yokken bu okul müdürümüz abartmış biraz. Sanal websitesine ağırlık vereceğine biraz daha okuldaki eğitim-öğretim işlerine ağırlık verse daha iyi olur bence
aak' Alıntı:evrim0626' Alıntı:hocam onu yemez :mrgreen: ayrıca sırf onu mutlu edecem diyede saçma bir işe girememaak' Alıntı:Hocam joomlada yaptığınız siteyi iframe ile meb.k12 de de görüntüleyin. müdür nerden anlayacak onun iframe içerik olduğunu sadece joomlayı güncellersiniz ikiside güncellenmiş olur. müdürede bakın aynı siteden iki tane yaptım dersiniz :idea:
Saçma değil ki hocam. Saçma bir isteğe karşı en makul çözüm
:alkis: Bence burada sorun web sayfasını yapıp yapmama sorunu değildir. Sorumlu öğretmene resmen hakaret ve saygısızlıktır, onu hiçe saymaktır resmen.ozgulhoca' Alıntı:hocam ağzınıza sağlık, iyi yapmışsınız.
bizim okulda da benzer durumlar oldu. müdür yardımcısı, kendisi excel word kullanamaz,
okul sitesinin şifrelerini verin ben yapayım dedim.
gereken cevabı aldı sustu sonra.
yeni gelen edebiyat öğretmeni bizden habersiz gitmiş müdüre şifreleri istemiş.
ben de vermek zorunda kaldım.
phpfusion kullandığım siteye sayfaları html olarak eklemiş, bütün sayfa düzenini bozmuş, banneri yok etmiş.
gereken cevabı o da aldı. sustu.
şimdi sitemle okulumda mutlu ve huzurluyum.
bunlara rest çekip ters cevap vermedikçe anlamıyorlar. iyi davran nereye kadar..
tekrar ağzınıza sağlık, mutlu olun
aakcakaza' Alıntı:mfk' Alıntı:meb.k12.tr zorunlu değil mi genjler.
hocam zorunlu olsa ne olur, yönlendirme yaparsın, html ugrasmak can sıkıcı, cogumuz içerik yönetim sistemlerinden birini kullanıyoruz netice de, bu da mebin serverin da şimdlik olmuyor netice de.
mfk' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:mfk' Alıntı:meb.k12.tr zorunlu değil mi genjler.
hocam zorunlu olsa ne olur, yönlendirme yaparsın, html ugrasmak can sıkıcı, cogumuz içerik yönetim sistemlerinden birini kullanıyoruz netice de, bu da mebin serverin da şimdlik olmuyor netice de.
http://oiozturk.meb.k12.tr/
Forza html. Okul sitesinde ne içeriği yönetme ihtiyacı duyuyorsunuz kendinizi niye yoruyorsunuz anlamıyorum. Neyse.
uhaha:Greenberet83' Alıntı:Senin müdürün kafası iyi galiba.. :? ne kullanıyo ki bir sormak lazım..
T.Hanoglu' Alıntı:Hocam siz yine joomla veya farklı dinamik diller kullanabiliyorsunuz.İstanbul'da kendi oluşturduğum .net okul web sitesini istediğim gibi yönetebiliyordum.meb.k12.tr den de yönlendirme yapıyorum.İstanbuldan çıktım , şimdi çalıştığım ilde Milli Eğitim Müdürlüğü bir yazı göndermiş okullara.
Yazının özeti şu ;
Dinamik okul web sayfaları bilmem ne tarihine kadar yayından kaldırılacak , yerine MEB serverlarında html destekli okul web siteleri hazırlanacaktır.Hiçbir şekilde MEB serverlarından başka serverlara script kullanılarak yönlendirme falan yapılmayacak.Buna uymayan okul müdürleri ve site yapımından sorumlu öğretmenler hakkında soruşturma açılacak
Bu yazının üzerine arşivleri karıştırdım ama bir tane bile MEB çıkışlı yazıda yukarıdaki yazıyı anlatan bir ifade yok.MEB bilgi edinmeye yazdım , bana gelen cevapta yasak olmadığı , ama MEB serverlarının güvenlik nedeniyle daha kullanışlı olacağı yazıyordu.Ayrıca bunun bir tavsiye niteliğinde olduğunu söylediler.
Okul müdürü de illa MEB serverında olsun deyince html e devam.Amelelik yapıyoruz anlıycağınız
Reyhanli' Alıntı:şu olabilir.
1. site mebk12. resmi site olur. vizyon misyon kurum profili.
2.site ise öğrencilerin katılım ve paylaşım göstereceği intereaktif bir portal olur.
İdarecilik yaptıgım için , orta yolu bulayım...
:+1:evrim0626' Alıntı:ne idareciler yöneticiler var keşke gerçekten bu işlerden anlayanlarla muhattap olsakta söyledikleriyle kendimizi geliştirebilsek. körelmek yerine. yorumlarınız için teşekkürler
T.Hanoglu' Alıntı:Hocam siz yine joomla veya farklı dinamik diller kullanabiliyorsunuz.İstanbul'da kendi oluşturduğum .net okul web sitesini istediğim gibi yönetebiliyordum.meb.k12.tr den de yönlendirme yapıyorum.İstanbuldan çıktım , şimdi çalıştığım ilde Milli Eğitim Müdürlüğü bir yazı göndermiş okullara.
Yazının özeti şu ;
Dinamik okul web sayfaları bilmem ne tarihine kadar yayından kaldırılacak , yerine MEB serverlarında html destekli okul web siteleri hazırlanacaktır.Hiçbir şekilde MEB serverlarından başka serverlara script kullanılarak yönlendirme falan yapılmayacak.Buna uymayan okul müdürleri ve site yapımından sorumlu öğretmenler hakkında soruşturma açılacak
Bu yazının üzerine arşivleri karıştırdım ama bir tane bile MEB çıkışlı yazıda yukarıdaki yazıyı anlatan bir ifade yok.MEB bilgi edinmeye yazdım , bana gelen cevapta yasak olmadığı , ama MEB serverlarının güvenlik nedeniyle daha kullanışlı olacağı yazıyordu.Ayrıca bunun bir tavsiye niteliğinde olduğunu söylediler.
Okul müdürü de illa MEB serverında olsun deyince html e devam.Amelelik yapıyoruz anlıycağınız