bizde isteğe bağlı değil okulun bilgisayar öğretmeniysen direk formatörsün demektir, zaten olmasam maaş karşılığını dolduramıyorum.
formyfriends' Alıntı:bende istemiyorum ama il bu sefer eski devam edenler devam edecek ıstemeyenler ekstra dılekce verecek dedı yanı bır nevi zorlastırmıs bende ıstemedıgıme daır dılekce verdım önceden her seferınde isteme dılekcesı alınırdı sonra ona gör degerlendırıldı sımdı zorlamak ıcın ıstemedıgınıde dılekce yazıyon
cesur yürek55' Alıntı:kimse zorla görevlendililemez. görevlendirme yapıldığında iptal ettirme hakkınız var.
+ ben pc deki sorunları formatöre söylüyorum buluyo bi çaresini yani ben mi çözücem ek dersi alan o.hayat86' Alıntı:1- pclerdeki sorunlara bakmazsam ders ileyemem zaten ben bundan kaçmıyorum 8-5 okulda kalmaktan kaçıyorum bu bir...emrahsahan' Alıntı:1-Formatör olsanızda da olmasanız da pc lerdeki sorunlara bakacaksınız.
2-Öğretmen arkadaşlarınızın sorularına cevap vereceksiniz.
3-Web sayfasını düzenleyeceksiniz.
Bunların dışında ek iş yapıyorsanız o sizin probleminiz.Tavrınızı net bir şekilde koyarsanız problem çıkmaz.
Ben şahsen en üst seviyede güvenlik önlemlerini alarak pc sistemlerini kurdum.Web sitesini de dinamik yönetim panelli yaptım.Güncellemeleri 5dk gibi kısa bir sürede yapıyorum.Geriye sadece idarenin ve arada sırada öğretmenlerin bilişim ile ilgili sorularını cevaplamak kalıyor.Ben formatörlükte abartılacak bir olay görmüyorum.
2-hocam dersim bitti mi eve gideirm beni bulan sorusunu sorabilir :lol:
3- web sayfasını zevkle yapıyorum benim için hobi sayılır saatler değil dk lar alıyor evde yaptıgım dürece de sorun yok......
Kıasacası formator olmak istemiyorum paranın gözü çıksın....herkes nsaipte olanı alır fazlasını kazansa da Allah ne kadaryazdıysa elde o kalır bunu unutmayalım...
dava sonucu olumsuzsa yapacak bişey yok. şaşırdım olumsuz olmasına.. görevlendirme adı üstünde..yaren61' Alıntı:cesur yürek55' Alıntı:kimse zorla görevlendililemez. görevlendirme yapıldığında iptal ettirme hakkınız var.
iptal hakkımız yok işte hocam ne yazıkki zorla görevlendiriyorlar imza da atıyoruz dilekçe de vermiyoruz ama bilişim tek. öğrt. olunca zorunlu görevlendirme yapıyorlar her il aynı değil işte ayrıca mahkemeye de dava açtım ama sonuç olumsuz geldi ne yazıkki kurtulamıyoruz istemesek de
hocam olumsuz cevabın gerekçesi nedir. Bildiğim kadarıyla 657 ye göre geçici görevlendirmelerde memurun muvafakatı aranır. Bu da geçici görevlendirmeye girer, valinin gönderdiği genelge dir ve genelgeler de kanunlara (657 dmk) aykırı olamaz, değil mi?yaren61' Alıntı:cesur yürek55' Alıntı:kimse zorla görevlendililemez. görevlendirme yapıldığında iptal ettirme hakkınız var.
iptal hakkımız yok işte hocam ne yazıkki zorla görevlendiriyorlar imza da atıyoruz dilekçe de vermiyoruz ama bilişim tek. öğrt. olunca zorunlu görevlendirme yapıyorlar her il aynı değil işte ayrıca mahkemeye de dava açtım ama sonuç olumsuz geldi ne yazıkki kurtulamıyoruz istemesek de
easytr' Alıntı:4 saat ek dersim gider diye eyleme katılmayan bir camiaya aylık 600 liradan vazgeçin dediğinizin farkındamısınız?
:alkis: :alkis: :alkis:odin' Alıntı:Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki; ben görevlendirme istemeyeceğim. Kıymetimizin bilinmesi ancak derslerimizin geri iadesiyle olur. Eğer tamirciye ihtiyaçları varsa MYO mezunu bir sürü bilgisayarcı var. Onları alsınlar işe.
BEN DERSİMİ GERİ İSTİYORUM.
yaren61' Alıntı:cesur yürek55' Alıntı:kimse zorla görevlendililemez. görevlendirme yapıldığında iptal ettirme hakkınız var.
ist_koord' Alıntı: