Bizimde 1 ayı geçti alalı ben kanalımda kendime aldığım cihazları inceliyorum bazen de çok samimi olduğum arkadaşlarımın cihazlarını inceliyorum. Her incelediğim ürün kendi paramla araştırıp satın aldığım ürün. İlk aldığımda inceliyorum kullandıkça da olumsuz taraflarını keşfediyorum ama zaten aldığımız ürünler fiyat/performans ürünleri olduğundan iyi oluyor bir sıkıntı yaşamıyorum çoğunlukla.Hocam viomi v3 alacakken sizin referansınız ile bu cihazı aldık. Sizin referansınızı tercih etmemdeki en büyük etken diğer ürün incelemelerinde sanki hep firmalar tarafından ücret karşılığı reklam amaçlı inceleme videoları çekilmiş hissi oluştu bende. Aynı adam 10+ cihaz incelemesi koymuş kanalına, nasıl oluyor bu iş. İşi gücü bırakıp Robot süpürgelere yatırım mı yapmışlar! Bu nedenle samimi incelemeniz için ayrıca teşekkür ederim.
Bir hafta olduk şu an için oldukça memnunuz.
Bu arada cihaz bakımı ve temizliği videosu çektim bir inceleyin ileride temizlemenize belki yararı dokunuz. Cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın parasına göre çok iyi bir ürün bence.