colonnello
Site Gezgini
Takip
link kırık. rica etsem elinde olan arkadaş upload edebilir mi ?hazırlayan arkadaşa teşekkürler. en baştan başlayanlar için bence çok faydalı
http://esenyurtzubeydehanimortaokul...09/08210215_ScratchileArduinoProgramlama2.pdf
İyi günler arkadaşlar başlangıç setim geldi arduinoyu bilgisayarıma kurup tanıttım ama breadboard üzerinde ledleri dirençleri nasıl yerleştireceğimi çözemedim
size sonuna kadar katılıyorum hocam.Keşke adam gibi eğitim alsaydık ama malesef bölümümüzde işimize yarar nerdeyse hiçbir şey öğrenemedik.Herşeyi kendi çabamızla öğreniyoruz.hocam ben de çok merak ediyordum. kendi kendine öğrenmek zor ya bi eğitim olmalı ya da bir mecburiyet diye düşündüm ve bize bu konuda herhangi bir eğitim verilmediği için sırf robotik kodlama öğrenmek amacıyla tubitak bilim fuarı düzenledik. ve sonuçta çok sıkıntı yaşasam da 8 robot projesi çıkardık. duyduğum kadarıyla bu yıl tubitak robotları proje listesinden çıkarış. doğru mu bilmiyorum ama eğer öyleyse bu konuda eğitim verilmesi gerekmiyor mu?? bilgisayar öğretmenleri zaten şuan yaptığı herşeyi kendi kendine öğrenmiştir diye robotik kodlamayı da nasıl olsa öğrenirler denmesi çok yanlış.