evli değilsin sanırım hocam @omd . Hele birde çocuk oldumu bu kadar tayin işi çok zorİlk görev yerimde 4.5 yıl çalıştım. İkincisinde 1 yıl çalışıp askerde olduğum için norm fazlalığından resen tayin edildim. Gittiğim yerde de 4.5 yıl çalışıp yine tayin istedim. Burada da 3 yılı doldurur doldurmaz tayin isteyeceğim. Kimse beni zorunlu rotasyona tabi tutamaz. Rotasyona karşıyım.
İkinci çocuk geliyor inşallah az kaldı.evli değilsin sanırım hocam @omd . Hele birde çocuk oldumu bu kadar tayin işi çok zor
MaşaAllah o zaman size . Biz bu kadar tayin isteyemeyiz. Gerçi ilk tayin olacak yazın olursa inşaAllah. Çocuk için hastanesi sosyal imkanı olan biryere gitmek istiyoruz çalıştığımız ilçede hiçbirisi yok daİkinci çocuk geliyor inşallah az kaldı.
MaşaAllah o zaman size . Biz bu kadar tayin isteyemeyiz. Gerçi ilk tayin olacak yazın olursa inşaAllah. Çocuk için hastanesi sosyal imkanı olan biryere gitmek istiyoruz çalıştığımız ilçede hiçbirisi yok da
Benim son tayin de biraz o sebepten oldu. Çocuklar için biraz zorlanmayı göze almak gerekli bence. Şimdiden kolaylıklar dilerim size.MaşaAllah o zaman size . Biz bu kadar tayin isteyemeyiz. Gerçi ilk tayin olacak yazın olursa inşaAllah. Çocuk için hastanesi sosyal imkanı olan biryere gitmek istiyoruz çalıştığımız ilçede hiçbirisi yok da
Sadece rotasyon olmalı yoksa Veli öğrenci vs performans sistemini desteklemiyorum zaten saçma bir uygulamaRotasyonu haklı görebilirsiniz,bende destekliyorum bi okulda ilk atama gelip 20 senedir çalışanlar ve bir nevi çiftlik modunda takılanlar var ki 2000 senesinde mezun olduğum okulda bile hala aynı hocalarım görev yapıyor...amma velakin performansımı mezun olana kadar yüzümü bile görmeyen veli mi? 4 işlem bile yapamayan davranış ve hatta ahlak yoksunu öğrenci mi ölçecek ?? Ve bunu bi öğretmen olarak nasıl destekliyorsunuz?? Pes..
hazmedeceksin 30 yıl çalışıp aynı okuldan emekli olacak insanlar rotasyon yapılmayacak!!!Biride yazmış kıskanıyon vs he kardeş senin okulda 8 sene çalışmanı kıskanıyom Nasıl aynı okulda 8 sene durabiliyorsun diye kıskanıyom
kardeş bunu anatmak istiyozdaAt kapağı en kral okula, sonra öbür adam debelensin dursun. İlla rotasyon.
Mesele anlaşıldı sanırım... Rotasyonun neden sıkıntılı olduğunu anlatmaya çalışan arkadaşlara sesleniyorum : Boşa uğraşmayın...kardeş bunu anatmak istiyozda
Kenar mahalle bir okulda çalışıyorum 8 sene oldu , bt sınıfım var ama malum bilgisayarlar son zamanlarını yaşıyor, başka bir okula tayin istiyordum ama merkezi okullar bir türlü il içine yetişmiyordu eş durumuyla doluyordu, bu sene merkezi bir okulda gorevlendirme derslere girdim ve fikrim değişti, kalabalik sınıflar ki 45 kisiyi buluyordu öğretmenlik hayatımın en zor zamanlarını geçirdim , şimdi kendi okulumu daha çok seviyorum , rotasyon gelsede merkezi okulları istemem