Run time error hatası?(OFFFF)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar 21 bilgisayardan 16 tanesi aynı hatayı veriyor.Malware ile temizleyip tekrar dyned kurdum..İlk açılışta sorun yok ama ikinci dyned oturum açılışıta Run Time Error hatasını veriyorlar..Ne yapabilirim?Bir de sanırım bir bilgisayardan diğer bilgisayarlara bulaşıyor..Ya da D'de de bu virüs var ve kendisini C'ye kopyalıyor..Çünkü format attım ve yine aynı hatayı verdi..

bu hata yüzünden ben aylarca saç baş yoldum, laba kaç defa ne formatlar attım, kaç defa virüs programlarıyla tarattım ve sonunda bi çözüm buldum kendimce. hocam C:\Program Files\DynEd klasöründeki UpToDate.exe dosyasını çalıştırın. en üstteki dyned applications uygulamasını güncelleyin. sonra Dyned Courseware'i tekrar çalıştırın. sorununuz çözülmüş olacaktır.

Hocam bunun çözümü mevcut.Şu an tam hatırlamıyorum ama turktm.com dan araştırabilirsiniz.Orada yazılanları yapınca dyned çalışmaya başlıyor.Lakin kalıcı bir çözüm için orada yazılanlara ek olarak bilgisayarınızı güvenli kipte taratmalısınız(malwarebytes yeterli oluyor.)

Hocam zaten tekrar kurunca çalışıyor ama kapatıp açınca yine aynı hatayı veriyor..Delircem ya..

nicelik' Alıntı:
bu hata yüzünden ben aylarca saç baş yoldum, laba kaç defa ne formatlar attım, kaç defa virüs programlarıyla tarattım ve sonunda bi çözüm buldum kendimce. hocam C:\Program Files\DynEd klasöründeki UpToDate.exe dosyasını çalıştırın. en üstteki dyned applications uygulamasını güncelleyin. sonra Dyned Courseware'i tekrar çalıştırın. sorununuz çözülmüş olacaktır.

evt hocama katılıyorum.bende aynı yöntemi denemiştim.birde quicktime playerin preferences kısmından audio ve advanced dan safe mod seçiyorum.bir deneyin hocam.

of ya biri su soruna bir cevap bulsun olmuyor her şeti denedim formattan sonra bile olmuyor bütün sürüculari formatladım yine aynı hata

Hocam kaspersky sality killer indir tara ancak sonra
Cye ve Dye çift tıkla girince hello world uyarısı veriyor.
onu da combofix ile hallediyorsun
ama ağdan tekrar bulaşabiliyor zamanla
en temizi bu hatayı vermeyen bir bilgisayarda
ghost yedeğini alıp diğerlerine kurmak
ben de de hala bir iki makine o durumda
elim değerse onları da ghostluyacam.

ya bu hata ne ya töbe töbe..
az önce hata veriyordu bütün pclere tekrardan kopyaladım . açtım hepsinde de açtı etkinliklere girdi. amma velakin şimdi 1 tanesinde dahi açamıyorum lanet olsun dyned sana. napıcaz çözümü ney bunun?

karesiweb' Alıntı:
Hocam kaspersky sality killer indir tara ancak sonra
Cye ve Dye çift tıkla girince hello world uyarısı veriyor.
onu da combofix ile hallediyorsun
ama ağdan tekrar bulaşabiliyor zamanla
en temizi bu hatayı vermeyen bir bilgisayarda
ghost yedeğini alıp diğerlerine kurmak
ben de de hala bir iki makine o durumda
elim değerse onları da ghostluyacam.
:+1:
kaspersky sality killer sorunu çözüyor hocam, en azından ben o şekilde aştım.

BBNET
Geri