sıkıldım bu işten...

Kodla Büyü

suckan10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bu sene seçen olması 5. sınıflardan bt ve yazılım dersini, zaten bu senenin 5 leri geçen senede görmemişti bt dersini.
lab'a ödev yapmaya geliyorlar, arama bulma kaydetme sıfır. öğretmenim ne yapacağım diyene kuran-ı kerim hocana sor diyorum artık valla. bu ne lan. hani hepsi bilgisayar kurduydu bunların. herkes biliyordu kullanmayı.

benm okulumda da en çok rağbet bt ve yazılım dersine...sıfırdan aldık bakalım hakkaten bişey bildikleri yok

Aynen şimdi bağırdım çağırdım kapattırdım bütün bilgisayarları. 60 yaşına kadar çekilmez bu meslek.

Beni öğrenciler değil öğretmenler ve müfettişlerin tepkileri daha çok düşündürüyor...

Zaten öğrenciler biliyor...
Oyun oynatsam beni de severler...
Ne öğretiyorsunuz ki!!! ...

Ve daha neler neler... :verymad:

suckan10' Alıntı:
öğretmenim ne yapacağım diyene kuran-ı kerim hocana sor diyorum artık valla. bu ne lan.

Yazmak istemiyordum ama bu cümlede ne ifade etmek istiyorsunuz? K.Kerim seçmeli, BT de seçmeli.

Veya çocuklara "BT seçmediniz K.Kerim seçtiniz yapamazsınız tabi" mı demek istiyorsunuz.

çocuklar monitörü bilmiyo kalavyeyei kullanmayı bilmiyo bi bildikleri oyun oynayalım öğretmenimm.buna sebep seçmiş çoğu zaten

seferzafer' Alıntı:
suckan10' Alıntı:
öğretmenim ne yapacağım diyene kuran-ı kerim hocana sor diyorum artık valla. bu ne lan.

Yazmak istemiyordum ama bu cümlede ne ifade etmek istiyorsunuz? K.Kerim seçmeli, BT de seçmeli.

Veya çocuklara "BT seçmediniz K.Kerim seçtiniz yapamazsınız tabi" mı demek istiyorsunuz.

Neden Kuran-ı Kerim dersinin hocası özellikle. BT ve Kur'an dersleri aynı pakette birbirlerinin muadili mi? Yada Kur'an seçmeseydin BT seçseydin mi? Bir sürü seçmeli dersin adı varken neden bu Kur'an ve Siyer derslerine takılıyor öğretmenler anlamış değilim :-1:

Arkadaş neden dert yanmış siz olayı neresinden görüyorsunuz... :!:
Birde yazıyı yazana laf atıyorsunuz!!! :sleep:

bence konu baştan saptırılmış. ne demek kuran-ı kerim hocana sor. niçin sebep ne? bu kadar alakasız iki konuyu nasıl aynı cümlede biraraya getirmiş ve ne demek istemiş merak ettim açıkçası.

Ruveydax' Alıntı:
ne demek kuran-ı kerim hocana sor. niçin sebep ne? bu kadar alakasız iki konuyu nasıl aynı cümlede biraraya getirmiş ve ne demek istemiş merak ettim açıkçası.
niçin mi? çünkü din kültürü öğretmeninin norm kadrosu var olacak.. B.T. öğretmenin olmayacak.. yakında gidecek çünkü O bir norm fazlası demek.. ona sorki bana alışma hazıra konma demek.. her zaman beni bulamazsınki sen zaten bilgisayarı iyi biliyorsun ne diye gelip soruyorsun demek.. ya değilse bende at gözlüğüyle baksam olaya.. "ulan nedemek Kuran-ı kerimle bilgisayar bir mi nasıl aynı kefeye koyarsın" diye sölerim. >> böyle düşünenleride hiç sevmem.. ya değilse kimsenin kutsal kitabımız olan Kuran-ı kerimle bilgisayarı aynı kefeye koyduğu yok.. okul ortamında sonuçta ikiside ders.

BBNET
Geri