sınıfımız olmadan seneye ne yapmayı düşünüyorunuz

Kodla Büyü

deryabote

Aktif Üye
iyi kötü bir sınıfımız vardı sığındığımız çalıştığımız kasalarının hepsi çalışssın kullanılsın diye uğraştığımız seneye o da olmasa ne yapacağız şimdiden onu düşünmeye başladım. ozaman hepten ortada kaldık demektir sınıf yoksa ders de yok 8-5 çekilirmi okul ya, genç yaşta çoğumuz kafayı sıyıracağız heralde.

hocam benim yaptığımı yapacaksınız. dersleri sınıfta yapacaksınız, tabii kitap okuma etkinliği yaparak...

Rehber öğretmenler gibi bir odacık bulabilirsek orada otururuz.

Önce BT dersi kaldırıldı şimdi BT sınıfları kaldırılıyor ve sonrada BT öğretmenleri kaldırılacak galiba

okulda bilişimcilerin istekleri önemsenmiyoki kaldıki bize oda ayarlayacaklar biz de keyif yapacağız benim öyle bi şansım yok malesef hem o da bir saaten sonra sıkıyor hocam boş durmak işin yoksa eğer çok sıkıcı yeniden öss ye girsem okuyamam die düşünüyorum

deryabote' Alıntı:
okulda bilişimcilerin istekleri önemsenmiyoki kaldıki bize oda ayarlayacaklar biz de keyif yapacağız benim öyle bi şansım yok malesef hem o da bir saaten sonra sıkıyor hocam boş durmak işin yoksa eğer çok sıkıcı yeniden öss ye girsem okuyamam die düşünüyorum

Yüksek Lisans, doktora yada sınavsız ikinci üniversite (açıköğretim) gibi seçenekler de var ;) Lisansüstü eğitim haftada rahat iki gününüzü doldurur. :)

Evet bilgisayar öğretmenliği 2. iş olarak kalacak 1. iş için yeni şeyler bulmak lazım. Arkadaşın söylediği gibi yüksek lisans mesela..

KADROLUYUZ EN FAZLA DEPO ÖĞRETMEN OLURUZ...OKULA GELMEDEN MAAŞ ALIRIZ EKDERS ALAMAYIZ ODA YOL YEMEK PORBLEMİ OLMADIĞINDAN ÇOKTA SORUN OLMAZ :D

sefatetik' Alıntı:
http://www.egitimsozsen.org
ziyaret edin sendikacılık yapmıyoruz . Sadece ve sadece öğretmenler için çalışıyoruz...
Ziyaret ettik de birşey bulamadık hocam sadece sormuşsunuz hani bomba haberleriniz vardı.

atandığı andan itibaren olumsuz yönde sürekli değişikliğe uğrayan başka bir bölüm olmasa gerek
bu arada sınavsız 2. üniversiyeti duymuştum ama ne kadar yararlı onu okuyunca başka bir meslek sahibi olabilecekmiyiz ki

sefatetik' Alıntı:
ziyaret edin sendikacılık yapmıyoruz . Sadece ve sadece öğretmenler için çalışıyoruz...

Hocam görüşmenizin sonuçlarını paylaşacaktınız benimmi gözümden kaçtı.

sefatetik' Alıntı:
Hocam mesele sendikacılık değil diyerek tüm sendikaların toplantılarına katıldık, eğitimsözsen'in düzenlediği eyleme katıldık yeter ki sorunumuz çözülsün diye... 2 hafta Ankara'ya gideceğinizi yazdınız, cuma gününden beri farklı sayfalara yazdığınız mesajınızdan dolayı (Ankaradan merhaba arkadaşlar,Bugün MEB kros yarışması vardı tek yarışcı bendim yarın tüm gelişlemleri insternet sitemize"www.egitimsozsen.org" koyacağım Siz MEB ten habersiz , MEB sizden habersiz..................) sendikanın sitesini ziyaret ediyoruz. Ve hala sendikanın sayfasını ziyaret edin diyorsunuz ama sendikanın sayfasında bizim bilmediğimiz hiçbirşey yok. "Yine BT öğretmenlerinin mağduriyeti bildirildi" :-1: Sizin mesajınızda yazdığınız "TÜM GELİŞMELER" bu mu yani? Hani nerde bomba haberler?

sığındığım bi sınıfım var keşke bizim de böyle sınıfımız olsa diyor arkdşlarım, ama anlaşılan seneye herkes gıpta ederek değil acıyarak bakıcak bana :(

omd' Alıntı:
Rehber öğretmenler gibi bir odacık bulabilirsek orada otururuz.

Hocam benim lab.ım yok. 6 saat proje hazırlama dersine giriyordum. 3 saatini kimyacı aldı, benim konularım yetişmiyor, sen birşey işlemesende olur nasıl olsa diye:)
Bir odam var, evet sıcacık, çayımda var ama huzurum yok :( Müdür yardımcısının işlerini bölüşüyoruz. Bir de ıvır zıvır bir yığın iş. Okulun şipşakçısı oldum resmen ya :) Gerçi bu söylediklerimi lab.ı olan formatör öğretmenlerde yapıyor ama. Sonumuz hiçç iyi değil..

walla bi planım yok okulda öle boş oda da yok, müdür yard odası, öğretmenler odası, memur odası, hizmetli odası arasında gezinirim sanırım...

Herkes kabullenmiş de farklı çözümler aramaya başlamış bileee :| :| Neyse bende kendimi duruma şartlandırmaya başlayım bariii :cry:

artık ben düşünmüyorum meb düşünsün. alırım maaşımı otururum gerekirse öğretmenler odasında yada evimde. madem çalışan sevilmiyor bu düzende bizde çalışmayız ne yapalım :?

evrim0626' Alıntı:
artık ben düşünmüyorum meb düşünsün. alırım maaşımı otururum gerekirse öğretmenler odasında yada evimde. madem çalışan sevilmiyor bu düzende bizde çalışmayız ne yapalım :?

Siz bu branşın çalışmayacağını mı sanıyorsunuz hocam, BT'cilerin eline paspas versen neden bu paspası bana verdiler demez, 3 kuruş ek derse aldanır tertemiz yapar okulu hatta 1 saat erken çıkabilmek için idari odaları daha da iyi temizler. Sonra da bizim gibi durumu sorgulayanlar, iş yapmayarak durumu protesto edenler de sevilmez, "A okulunun Bt öğretmeni daha iyi paspas yapıyormuş sen yapamıyorsun" lafını bile duyarız.

meraba ben biraz uzak kaldımda nolmuş seneye kaldırılıyormu habermi var

dndd' Alıntı:
meraba ben biraz uzak kaldımda nolmuş seneye kaldırılıyormu habermi var

Malları alman Faik'ten alıyoruz, üsküdardan gemilere yükleyip yurtdışına gönderiyoruz, kalite kontrol ekibi de görmezden gelip gümrük memurlarına bir çorba parası verdi mi hooop Atina'dayız. Bence bilişim öğretmenleri de Atina'ya gitmeliler ama unutmadan hiçbiri bir Alex değil.

Geri