only61' Alıntı:yahu acaba hizmetli olsak kabul eden çıkar mı aramızda :mrgreen:
netame' Alıntı:Adam yerine konmayacağımız kesin, yardımcı hizmetler kadrosuna geçmiş oluruz direk.. Bir sessizliktir gidiyor ya hayırlısı bakalım.
Eder tabii.. İlkogretim ve liselerde ki hizmetliler öğretmenlerden fazla maaş alıyorlar. Birbirinize değil sizi bu hale düşürenlee kızın hocam. Ben öyle yapıyorum.akyildiz41' Alıntı:merak etmeyin bizim zümre hizmetliliği de kabul eder. bu zümreden bir cacık olmaz.
Para için soyunursunuz diyen insanlığını kaybetmişler bile var.deryabote' Alıntı:arkadaşlar burda bt öğretmenleri dediğiniz benim sensin yada biziz sanki şurda yazanlar başka branştan meslekler neden zümremizi bukadar kötülüyorsunuz ki aldığı sorululuğu yerine getirmek suçmu sorumluluk sahibi insanlarız okadar, hizmetli kadrosuna geçeriz vs demissiniz ne acı hale düşmüşüz geleceğin mesleğne bakın yaa ölmüşüz de ağlayanımız yok..
seba' Alıntı:Para için soyunurda bu adamlar kriter felan yok yeterki ek derslerine dokunmasınlar :mrgreen:
Sadece tavukların yumurtasından gelen parayla bende bir bilişimci kiralasam mı diyorum
Ciddiye alıp iş başvurusu yapmayın ha bahçe var ama kendim idare ediyorum çok şükür :mrgreen:
hector1675' Alıntı:Yaaa acındırmayın bu kadar kendinizi yaaaa....
Bir kere ben daha kesin bir şekilde kaldırılcağına inanmıyorum Bilişim Teknolijeleri sınıfının. Kaldırılsa da müdür, müdür yardımcısı, rehberlik öğretmeni sanki çok mu derse giriyor..
Sen de oturursun ya odan olur ya da öğretmenler odası olur, müdür müdür yardımcısına yardımcı olursun... Programlama işlerine bakın biraz kendinizi geliştirin bence...
Ya da aşık olacağınız işi arayın... Steve Jobs öyle diyor zaten.. "İşiniz hayatınızın büyük bir parçası, bundan dolayı aşık olacağınız işi buluncaya kadar arayın..."
Bence doğru diyor..