sınıfımız olmadan seneye ne yapmayı düşünüyorunuz

Kodla Büyü
Adam yerine konmayacağımız kesin, yardımcı hizmetler kadrosuna geçmiş oluruz direk.. Bir sessizliktir gidiyor ya hayırlısı bakalım.

Yalnız bu çalıştayda alınan karalar öneri mahiyetinde...
Ben olaya iyimser de bakmıyorum o ayrı konu ama...
En uç noktaya olayı taşımamız, bazılarının aklına daha kötüsünü getirmesin ...

only61' Alıntı:
yahu acaba hizmetli olsak kabul eden çıkar mı aramızda :mrgreen:

Hiç şüpheniz olmasın hocam, kabul ederler. Ek ders vermeleri yeterli, hemen ağlamaya başlarlar çocuğum var, evim kira, düğün yaptım borcum çok diye. Bu tarz mesajlardan çok forumda

ne 2. üniversite, ne hizmetlilik ne memurluk.... ben bunlar için okumadım 4 sene...millet gezip tozarken ben bunlar için oturup öss çalışmadım.. herkese verecek cevabım var benim... ekdersime laf atan sınıfçıya da...çalışma saatime laf eden idarecilere de lafı yapıştırıyorum :!: hele bi yapsınlar bakalım beni memur... kolay değil o kadarrr

Milli Eğitim bakanı deseki ek dersinize dokunmayacağız ama bundan sonra okulun temizlik getir götür işlerini yapacaksınız diye bilişimcilerin yarısı kabul etmezse bende birşey bilmiyorum :mrgreen: Para için soyunurda bu adamlar kriter felan yok yeterki ek derslerine dokunmasınlar :mrgreen:

Neyse seneye bilişim sınıfı olmazsa bende bahçe işlerine dönmeye karar verdim. 5 dönüm arazim var ağaçlarda büyüdü sayılır. 80 kadarda tavuk var 3 küçükbaş hayvan 1 büyükbaş hayvan var.

Sadece tavukların yumurtasından gelen parayla bende bir bilişimci kiralasam mı diyorum bunların arasından seçip ne iş olsa yapan adam çok nasılsa :mrgreen: (Günde 60 tavuk yumurtlasa ortalama tanesi 50 kr olsa günlük 30 lira aylık 900 lira düş yem parasını ek ders çıkar sanırım)

Ciddiye alıp iş başvurusu yapmayın ha bahçe var ama kendim idare ediyorum çok şükür :mrgreen:

netame' Alıntı:
Adam yerine konmayacağımız kesin, yardımcı hizmetler kadrosuna geçmiş oluruz direk.. Bir sessizliktir gidiyor ya hayırlısı bakalım.

BT Öğretmenliğini küçümseyenler o zaman ne yapacaklar bakalım.

arkadaşlar burda bt öğretmenleri dediğiniz benim sensin yada biziz sanki şurda yazanlar başka branştan meslekler neden zümremizi bukadar kötülüyorsunuz ki aldığı sorululuğu yerine getirmek suçmu sorumluluk sahibi insanlarız okadar, hizmetli kadrosuna geçeriz vs demissiniz ne acı hale düşmüşüz geleceğin mesleğne bakın yaa ölmüşüz de ağlayanımız yok..

akyildiz41' Alıntı:
merak etmeyin bizim zümre hizmetliliği de kabul eder. bu zümreden bir cacık olmaz.
Eder tabii.. İlkogretim ve liselerde ki hizmetliler öğretmenlerden fazla maaş alıyorlar. Birbirinize değil sizi bu hale düşürenlee kızın hocam. Ben öyle yapıyorum.

deryabote' Alıntı:
arkadaşlar burda bt öğretmenleri dediğiniz benim sensin yada biziz sanki şurda yazanlar başka branştan meslekler neden zümremizi bukadar kötülüyorsunuz ki aldığı sorululuğu yerine getirmek suçmu sorumluluk sahibi insanlarız okadar, hizmetli kadrosuna geçeriz vs demissiniz ne acı hale düşmüşüz geleceğin mesleğne bakın yaa ölmüşüz de ağlayanımız yok..
Para için soyunursunuz diyen insanlığını kaybetmişler bile var.
Senin yediğin ekmek haram. Sana güzel yüzlerce cevabım var ama hepsi gariz küfür olduğundan veremiyorum anladın sen onu.
Forum yöneticisi arkadaşlar nerdesiniz.

seba' Alıntı:
Para için soyunurda bu adamlar kriter felan yok yeterki ek derslerine dokunmasınlar :mrgreen:

Sadece tavukların yumurtasından gelen parayla bende bir bilişimci kiralasam mı diyorum
Ciddiye alıp iş başvurusu yapmayın ha bahçe var ama kendim idare ediyorum çok şükür :mrgreen:

Şu ahlaksıza bakın. Yüze tükürme smileyi istiyorum acilen. Sen öğretmensen yazıklar olsun seni eğitene, büyütene.

yazıklar olsun.

Er kişi kendinden bilir işi der atalarımız. Söyle ne kadara soyunuyorsun da Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerine para için soyunursunuz diyorsun. Karşındakilere fiyat biçebileceğini düşünüyorsan fiyatın bellidir. Söyle fiyatını.Toptan satın alıp çöpe atmak lazım seni. :verymad:

Yaaa acındırmayın bu kadar kendinizi yaaaa....
Bir kere ben daha kesin bir şekilde kaldırılcağına inanmıyorum Bilişim Teknolijeleri sınıfının. Kaldırılsa da müdür, müdür yardımcısı, rehberlik öğretmeni sanki çok mu derse giriyor..
Sen de oturursun ya odan olur ya da öğretmenler odası olur, müdür müdür yardımcısına yardımcı olursun... Programlama işlerine bakın biraz kendinizi geliştirin bence...
Ya da aşık olacağınız işi arayın... Steve Jobs öyle diyor zaten.. "İşiniz hayatınızın büyük bir parçası, bundan dolayı aşık olacağınız işi buluncaya kadar arayın..."
Bence doğru diyor..

hector1675' Alıntı:
Yaaa acındırmayın bu kadar kendinizi yaaaa....
Bir kere ben daha kesin bir şekilde kaldırılcağına inanmıyorum Bilişim Teknolijeleri sınıfının. Kaldırılsa da müdür, müdür yardımcısı, rehberlik öğretmeni sanki çok mu derse giriyor..
Sen de oturursun ya odan olur ya da öğretmenler odası olur, müdür müdür yardımcısına yardımcı olursun... Programlama işlerine bakın biraz kendinizi geliştirin bence...
Ya da aşık olacağınız işi arayın... Steve Jobs öyle diyor zaten.. "İşiniz hayatınızın büyük bir parçası, bundan dolayı aşık olacağınız işi buluncaya kadar arayın..."
Bence doğru diyor..

vayy beee... ne büyük yorum... sağolasın açılımlarınız aydınlattı bizi... nedense bunlar hiç kimsenin aklına gelmemişti... aman diğer yorumlarınızdan bizi eksik etmeyin... zira bizim hiç kafamız çalışmıyo... (nokta olan yerler bilerek ve özenle boş bırakılmıştır.)

ya arkadaşlar birbirimize neden bu kadar kolay düşüyoruz, herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil doğru ama bizim durumun parlak olmadığı da belli bunun sorumlusu da doğru düzgün bir ortak payda da buluşamayan bizleriz. Olayı bireysel çatışmalara indirgeyerek küçümsüyoruz ama kademeli yaklaştırmayı bizim üzerimizden uygulayarak eğitimden tamamen uzaklaştık BİR ŞEYLER YAPILMALI ama bunun için sağlıklı bir önerim varmı diye sorarsanız YOK.

MEB artık BT öğretmenleri için atıl durumda olduğumuzu telefon zinciri ile yayınlar. Senaryoyu yazdım ben: Okulumuzda rehberlik hocasının BT sınıfında gözü vardı zaten, BT sınıfını rehberlik servisi yaparlar. Odacık da verirler mi bize bilmiyorum.

Geri