Arkadaşım o dediklerin nitelikli işgücü arayan firmaların elemanlarında aradıkları kriterler.Teknik liseleri bu işin dışında tutuyorum elbetteki onlar kalifiye eleman yetiştirdikleri için oralarda olacak fakat ilköğretim okullarındaki bilgisayar öğretmenleri sadece teknoloji sınıflarının kullanımı düzeni bilgisayarların bakımı temizliği

vs. ile ilgilenecekler ki şu anda durum zaten bu bundan alınıp gücenmenin bir manası yok.Şu anda sadece öğretmenleri bilgisayar konusunda eğitecek, teknolojiyi branş derslerinye nasıl ilişkilendirileceğini, derslerini teknoloji yardımıyla nasıl daha etkili bir şekilde kullanılması gerektiğini öğretecek eğitici formatörlere ihtiyaç var.
Tam burada en iyi eğitici formatörlüğü yapacak kişininde yine bilgisayar kullanmayı iyi bilen sınıf öğretmenlerinden çıkacağını düşünüyorum zira öyle olmasaydı sınavda 40 tane eğitimle ilgili soru sorulmazdı her ne kadar sınav soruları konusunda çok eleştirilecek taraf var ise de genel olarak mantık doğru.Herşey eğitim için.