iscu' Alıntı:
Ya arkadaşlar siz kendinizi ne kadar büyük görüyorsunuz ya...Kendim sınıf öğretmeniyim, 3 yıl formatörlük yaptım. Okulda 2 tane farklı bilgisayar öğretmeniyle çalıştım. Ana kartı sökmeyi ikisini de ben öğrettim.Bilgisayar öğreteceğiniz öğrenciler kod yazıp program yapmayacak, bu nedenle kendinizi çok büyük görmeyin yaaa...Bilgisayar mühendisleri bile sizden daha mütevazi...Bu arada tüm sınıf öğretmeni ve diğer branş öğretmenlerinin pc eğitiminden geçmesini arzu ediyorum tabi buna ben de dahilim... :?:
şehir efsaneleri başladı yine :=) anakart takmak mı? vay be, duyan da bozulan kartı tamir ettiğini zanneder hocam...
kimsenin kendini büyük gördüğü yok hocam, burada demek istediğimiz sınıf öğretmenlerinin uzmanlık alanı yok, haliyle yan branşları da yok. diplomalarında yan branş diye belirtilmişse siz haklısınız. ortaya ütopik bir fikir atılmış, boşuna tartışıyoruz....
ben bir sınıf öğretmeninin işini yapamam çünkü o alanda eğitim almadım, sınıf öğretmeni de branş öğretmeninin işini yapamaz. hepsi bu.